HAPPY COLOR in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0728 88.13.33
Web:
http://www.happycolor.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "HAPPY COLOR"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "HAPPY COLOR"

HappyColor - un altfel de magazin şi loc de joacă

La Happy Color ne mândrim să aducem pentru prima oară în România conceptul de Art, Hobby & Fun, pe scurt un concept complex ce are la bază ideea de educație estetică și dezvoltarea gândirii logice. Suntem o echipă de tineri entuziaști, absolvenți de studii superioare în artă plastică, psihologie sau comunicare și te așteptăm cu brațele deschise în magazin. Caută-ne printre rafturi și te ajutăm cu drag. Iar ca să fim pe placul tuturor, am împărțit magazinele în trei zone principale: zona comercială, zona de ateliere creative și Cafeneaua cu Jocuri.

Zona comercială e imposibil de ratat. Dacă ai intrat în magazin și ai găsit mii de produse de pictură, desen, grafică, modelaj, lemn, papetărie, hobby și accesorii sau obiecte hand made, știi că ești în locul potrivit. Aici ai toate șansele să te pierzi printre jucării educative din lemn sau alte materiale ecologice sau să îți fure privirea jocurile logice sau de strategie. Însă trebuie să știi că toate jocurile le-am selecționat anume să contribuie la dezvoltarea gândirii, a atenției, a spiritului de anticipare sau de competiție. Așa cum probabil te-ai gândit deja, ne jucăm des și ne place, tocmai de aceea am desfăcut un exemplar din fiecare joc astfel încât te poftim să iei loc la masă cu noi și să testăm jocurile împreună. Dar partea cea mai frumoasă este că poți fie să cumperi jocul, fie să îl iei acasă pentru o perioada de timp, fiindcă jocurile pot fi închiriate.

Zona de ateliere este o zonă cu măsuțe colorate pentru lucru și distracție, de fapt un spațiu ca o alternativă la locurile de joacă clasice. Aici se întâmplă Atelierul de Creație al picilor cu lipici, adică ateliere de creație în care ne dăm silința să încurajăm și să dezvoltăm înclinațiile artistice ale celor mici. Nu îți face griji, sigur prinzi un loc fiindcă atelierele se desfășoară pe toată durata de lucru a magazinului. Învățăm tot felul de tehnici de hobby: decupaj, pictură pe sticlă, gravură, origami, modelaj, quilling, pirogravură, traforaj și tot ce ne mai coace mintea. Folosim o multitudine de culori, cartoane colorate, lipiciuri, figurine din lemn sau polistiren, textile, accesorii decorative pentru hobby, mozaic și te miri câte altele. De cei mici avem tot noi grijă, astfel încât pot rămâne la ateliere singuri sau cu părinții, însă nu înainte de a completa fișa de înscriere. Îi găzduim pe o durată de timp determinată în funcție de complexitatea atelierului și ce plătești este numai costul materialelor din magazin necesare atelierului. Foarfeca sau pistoalele de lipit le punem noi la dispoziție, ca de altfel orice alte instrumente de lucru necesare pentru fiecare atelier, cât și echipamentul de protecție pentru fiecare participant.

Cafeneaua cu jocuri este poate locul preferat al tuturor. Intri în magazin, te strecori printre rafturile colorate până la scări, urci la etaj și ai ajuns în locul care de-acum a devenit al nostru. O zonă gândită și decorată minunat, unde poți să te bucuri de cafea, ceai, relaxare și jocuri. Toate doar pentru tine. Și asta nu e tot, în cafenea au loc tot felul de evenimente: petreceri de zile de naștere, cursuri de desen și pictură, ateliere de creație textilă, ateliere culinare, teatru de păpuși, competiții de jocuri logice sau de societate și orice altceva ne mai trece prin minte în fiecare săptămână.

Pe lângă toate acestea Echipa Happy Color participă în fiecare an la cele mai importante târguri de profil din lume ca să fie la curent cu tot ce e nou în domeniul creativ și să aducă acasă cele mai bune și proaspete materiale, jocuri și jucării logice. Tocmai de aceea de când ai pășit pragul magazinului nostru ești fermecat de spiritul Happy Color, îți va fi greu să pleci, iar odată plecat o părticică din tine sigur va rămâne cu gândul la noi până la următoarea revedere. Dacă te-am făcut curios sau te-am impresionat ori doar ți-a plăcut ce am scris aici, te așteptăm cu drag și voie bună în fiecare zi între orele 10-22 la atelierele de creație si la sesiunile de joaca , sau pur și simplu să ne faci o vizită.
Categorii: Jucarii, Locuri de joaca
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "HAPPY COLOR"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat