INVIDIAUOMO in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0364 41.00.39
Web:
http://www.invidiauomo.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "INVIDIAUOMO"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "INVIDIAUOMO"

Colecţia INVIDIAUOMO este focalizată pe cămaşa bărbătească cu o largă ofertă de materiale uni, cu dungi sau carouri, toate realizate din ţesături de cea mai bună calitate. Stilul italian impecabil, atenţia la detalii și posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă de ţesături, culori, marimi şi tipuri de croi fac din cămaşa INVIDIAUOMO soluţia perfectă pentru orice ocazie. Colecţiile de pulovere, tricouri polo, pantaloni, jachete şi o vastă gamă de accesorii (cravate, butoni, curele, eşarfe) completeaza colecţia INVIDIAUOMO.

Exclusivitatea produselor INVIDIAUOMO este garantată de o căutare constantă de materiale inovative şi de calitate, de un produs pur italian care permite clientului INVIDIAUOMO sa se distingă prin eleganţă, originalitate şi bun gust.

Colectia INVIDIADONNA este studiată pentru a satisface exigenţele feminine în materie de cămaşi, pulovere, tricouri polo şi jachete. Utilizarea ţesăturilor elasticizate şi a bumbacului fin caracterizează această colecţie dedicată femeilor care vor să fie elegante şi la modă. Croiul perfect pune în evidenţă formele feminine. Minuţioasa atenție pentru detalii evidenţiază şi mai mult colecţia INVIDIADONNA.
Categorie: Haine barbatesti
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "INVIDIAUOMO"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat