Leonardo

3.6
4 voturi / 5 pareri
Adresa:
Piata Regele Ferdinand nr. 12 Cluj Napoca
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.
Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo" (5)

marut pe 27.04.2010 (11:10)

Calitatea pantofilor de aici cam lasa de dorit, chiar daca unele modele arata binisor, nu sunt prea rezistente. Preturile sunt pe masura, adica mici si ai sansa sa gasesti promotii.

oprica pe 27.04.2010 (13:44)

este un magazin pt ''toate buzunarele'' calitatea este si in functie de pret ,au si promotii ,deci un magazin pt toata familia

monique_unik pe 27.04.2010 (22:18)

Inainte imi cumparam destule produse de aici dar in ultima vreme mi se pare ca nu mai au aceeasi calitate,desi preturile sunt mici.Nu mai intru cu acelasi entuziasm in magazin si e putin probabil sa cumpar,doar daca sunt de piele si la un pret bun

alintatura pe 28.04.2010 (00:50)

Sa fiu sincera, leonardo e magazinul de care ma feresc, dar la care mereu ajung pana la urma. De ce ma feresc? pentru ca produsele sunt de proasta calitate. De ce tot la el ajung pana la urma? pentru ca acolo gasesc incaltamintea care imi place, care e la moda si pe care mi-o permit. Ofer 5 stele pentru ca nu-mi pasa de calitate atata timp cat exista "dragoste la prima vedere" cand intru in acest magazin.

modificat de alintatura pe 28.04.2010 (00:50)

athena17 pe 28.10.2011 (16:28)

mi-am luat niste bocanci super, si de calitate

pe vremuri era primul magazin in tara, acum lasa de dorit la calitate si modele

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat