LIBRARIA CARTURESTI in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0732 00.30.08
Web:
http://carturesti.ro/
Modifica date de contact

Program "LIBRARIA CARTURESTI"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "LIBRARIA CARTURESTI"

Dacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie. Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură şi protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici – punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.
Cărturești.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale.În plus, cărtureşti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.

Te invităm la dialog! Spune-ne ce crezi şi vei descoperi că feedback-ul tău chiar contează! Poţi recenză, nota, recomanda sau adăuga pe lista de preferate orice produs.

Cărturești.ro este și o comunitate culturală. De câțiva ani, anunțăm pe blogul Cărtureşti cele mai noi evenimente, expoziţii şi lansări – tot aici poți citi interviuri, recenzii și povestiri de la evenimentele noastre. Suntem mândri să ducem mai aproape ceea ce indrăgim mai mult: cultura și te invităm să fii alături de noi.
Categorie: Librarii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "LIBRARIA CARTURESTI"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat