Marty Sports & Grill in Sigma Shopping Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Republicii, nr. 109 Cluj Napoca
Telefon:
0724 29.76.73
Web:
http://www.facebook.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Marty Sports & Grill"

Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care ne trec pragul, cu entuziasm și atenție pentru cele mai mici detalii, suntem într-o transformare continuă. Pe ideea diversității în unitate se construiește nucleul Marty, nucleu în care sunt aduse laolaltă gusturi din întreaga lume, în combinații bogate și inedite.

Cele cinci locații Marty Restaurants sunt asemănătoare însă foarte diferite în același timp, fiecare dintre ele propunând o atmosferă unică.

Primitori, grijulii, de încredere și plini de energie, promitem să fim întotdeauna o companie plăcută, ne angajăm deschis să tratăm fiecare client, de fiecare dată, printr-o servire impecabilă și o atenție permanentă la detalii și să răspundem tuturor cerințelor cu promptitudine și profesionalism.

Ne lăsăm conduși de pasiune și avem curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor care ne calcă pragul, ne preparăm cu pricepere propria cafea, inventăm în fiecare săptămână noi feluri de mâncare și înainte de toate căutăm, zi de zi, să ne autodepășim, servind preparate excepționale într-un mod constant și corect, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Marty Sports & Grill"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat