MICHAL NEGRIN in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0732 13.77.78
Web:
http://www.michalnegrin.com/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "MICHAL NEGRIN"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "MICHAL NEGRIN"

IMBRACAMINTE

Anticiparea tendinţelor, modă şi comportament, Michal Negrin rămâne în frunte – crearea de rochii, tunici, bluze, fuste, topuri şi jachete imprimate, cu fiecare nouă colectie. Ţesăturile noastre afişează imagini colorate din lumea de fantezie a lui Michal - imprimat digital, fiecare articol de îmbrăcăminte este individual tăiat, cusut şi în cele din urmă decorat manual cu cristale şi alte elemente spumante.
Este incredibil de frumos cum Michal Negrin personalizează îmbrăcămintea în funcţie de proporţiile şi dimensiunea corpului, folosind o tehnică unică de design grafic.
Accesoriile includ genţi, eşarfe, curele, broşe şi mai mult piese exclusive, incitatnte si opriginale create printr-o atingere specială de către Michal.

BIJUTERII

Peste 1.500 de elemente de bijuterii moderne lucrate manual sunt create de meseriaşi calificaţi, folosind cele mai bune materiale – Crystale Swarovski, dantelă superioră, mărgele unice gravate şi imprimate manual. Bijuteriile artizanale rafinate sunt distinctive prin combinaţiile spectaculoase, pozitive şi bogate, în culori vii.


DECORAŢIUNI PENTRU CASĂ

De când a lansat Michal Negrin prima colecţie cu elemente superbe de decor pentru acasă, acestea sunt căutate în multe ţări din întreaga lume. Majoritatea pieselor sunt inspirate de religii şi sărbători şi sunt un cadou perfect pentru cineva special în orice loc sau în orice moment. Fie simbolice sau pur şi simplu uimitoare, fiecare element surprinde cu unicitate şi culoare un suvenir magic de la Michal Negrin, o lume feerică.
Categorie: Shopping
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "MICHAL NEGRIN"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat