Monesse in Polus Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cluj Napoca
Telefon:
0769 84.37.99
Web:
http://www.monesse.com/
Modifica date de contact

Program "Monesse"

Luni - Duminică : 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Monesse"

Monesse by Monica Sălcudean

Casa de Modă Monesse, promovată de talentul creatoarei clujene Monica Sălcudean, s-a lansat pe piaţa din România în anul 2011.

Boutique-ul Monesse din Polus Center Cluj s-a deschis în luna decembrie 2011, înglobând ţinute de ocazie, business şi casual. Materialele utilizate sunt fine , preţioase, ceea ce augmentează valoarea creaţiei, iar eleganţa stă în detalii.

Brandul Monesse s-a născut din dragoste pentru frumos şi din dorinţa creatoarei de a vedea oamenii îmbrăcaţi adecvat pentru fiecare ocazie din viaţa lor, ceea ce nu trebuie să însemne neapărat ceva costisitor.

“Mi-am dorit întotdeauna ca viziunea mea asupra modei să aibă un impact semnificativ asupra modului în care se îmbracă doamnele la diversele evenimente din viaţa lor. Să te îmbraci sofisticat este ceea ce face diferenţa între rutina zilnică şi o ocazie specială iar orice motiv pentru a te îmbrăca astfel este rezonabil, fie că este vorba de o nuntă, aniversare, bal, cocktail, vernisaj sau o seară la teatru. Nu uitaţi: Veţi fi frumoase dacă vă simţiţi frumoase!”

Vă invităm să cunoaşteţi lumea Monesse!
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Monesse"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat