Musette in Polus Center

4.0
8 voturi / 8 pareri
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cluj Napoca
Telefon:
0372 70.57.23
Modifica date de contact

Program "Musette"

10:00 până 22:00, Luni până Duminică Modifica programul

Descriere "Musette"

Înfiinţată în 1992, Societatea Comercială Musette a cunoscut o dezvoltare constantă, ajungând la începutul anilor 2000 să fie cel mai important actor de pe piaţa ţesăturilor şi accesoriilor.

Anii 2000 au adus schimbarea în strategia de afaceri, orientând compania Musette către produsele finite. Astfel, trecerea din sectorul en-gros către zona de retail a însemnat încununarea eforturilor şi obţinerea unui succes neaşteptat, manifestat prin creşterea constantă a cifrei de afaceri şi a numărului de magazine.

Ritmul susţinut al dezvoltării s-a manifestat, justificat, atingând un prim punct de maxim în 2010, când au fost deschise magazine în Luxembourg şi New York, conturând astfel caracterul european, şi chiar global al brandului Musette.

Anul 2011 a continuat trendul anterior, punctând întărirea poziției de pe piaţa europeană prin apariţia magazinului din Budapesta şi intrarea pe piaţa asiatică, cu un prim magazin în Israel. Anul 2012 a desăvârşit eforturile de pe piaţa asiatică prin deschiderea a 3 noi magazine în Israel, Liban şi Mongolia. În acelaşi timp, strategiile de dezvoltare pe piaţa internă promit să atingă până la finalul anului 2012 noi obiective, care să redimensioneze reţeaua de retail naţională.

Din dorinţa de a oferi clienților noştri cele mai bune produse în materie de pantofi şi genţi de lux, compania noastră a lansat în urmă cu 12 ani prima colecţie sub brandul Musette, un brand local care avea să exceleze prin calitate şi care avea să cucerească în doar câţiva ani, atât publicul românesc, cât şi pe cel european. Diversificarea producţiei, trasarea unor game exclusiviste, precum şi pătrunderea pe o serie de pieţe cu un nivel ridicat al culturii vestimentare, cum ar fi cea americană, a dezvoltat necesitatea apariţiei unui nou brand Musette: Cristhelen B. Caracterizate printr-un sincretism perfect al liniilor clasice cu avangardismul compoziţiilor cromatice modern, pantofii şi genţile Cristhelen B. au devenit, în scurt timp, un punct de referinţă pe harta Haut-Couture europeană, nord-americană şi asiatică.

Ţinând cont de succesul înregistrat şi de necesitatea acoperirii unei pieţe deficitare din punct de vedere al ofertelor locale, Musette a făcut un nou pas înainte, lansând un brand menit să satisfacă nevoile vestimentare masculine: Giannini. Pantofii Giannini, păstrând nota elegantă a pantofilor bărbăteşti italieneşti, tind să creeze o nouă perspectivă în ceea ce priveşte exigent produsele vestimentare masculine. Din materiale de o calitate superioară, create printr-o îmbinare a meşteşugului cu tehnica echipamentelor modern, pantofii bărbăteşti Giannini s-au impus în ultimii ani ca un segment important al colecţiilor Musette.
Modifica descrierea

Pareri despre "Musette" (8)

olenamol pe 16.02.2010 (13:20)

Magazinul este mic dar tocmai acest lucru il face special. Este locul unde orice femeie isi poate cumpara o poseta sau o pereche de incaltaminte demne de invidiat. Produsele ies in evidenta prin originalitate, delicatete si feminitate, dar si prin comoditatea si durabilitatea pe care o ofera. Mi-am cumparat chiar recent o pereche de pantofi si sunt extrem de comozi.

modificat de olenamol pe 25.04.2010 (11:27)

Puzica pe 16.02.2010 (19:53)

Gentile sunt foarte frumoase, dar nu mi-am permis deocamdata sa imi cumpar una.

gabbis pe 17.02.2010 (00:46)

Imi place magazinul fiidca are lucruri frumoasse, mi-am cumparat o poseta mai demult si a fi bine sa revin cand am timp si bani sa imi mai imbunatatesc garderoba!

MATYAS pe 17.02.2010 (09:27)

In Centrul Comercial Polus, gasim multe magazine cu posete, genti. Musette este unul din acestea, unde gasesti genti moderne si in ton cu moda.De aici imi cumpar gentile.

FELICIUTA pe 17.02.2010 (19:05)

Ce nu gasesti in Polus? Nu foarte multe locatii sunt destinate posetelor, insa de acest loc imi amintesc cu placere. Sunt genti pe toate gusturile. Eu cautam una mare, maronie, cu multe buzunare inauntru si am gasit.

aimeaime pe 26.04.2010 (11:04)

"Musette - Polus Center" colectia noua este superba, de cate ori trec pe langa acest magazin ma opresc sa admir pantofii dar nu am curaj sa intru de multe ori deoarece preturile imi depasesc bugetul fiind cam in jur de 400 ron. Dar ii admir in secret.

monique_unik pe 27.04.2010 (22:00)

Gentile si pantofii de la Musette mi se par extravaganti dar in acelasi timp foarte eleganti.Tot timpul admir produsele frumos aranjate in vitrina dar inca nu mi-am cumparat nimic.

VIO MARIA pe 15.04.2013 (09:30)

am fost ieri in acest magazin si nu eram decisa ce sa cumpar toate produsele sunt foarte ok.nu am iesit cu mana goala pt ca o vanzatoare foarte simpatica ma facut sa probez o pereche de pantofi pe care eu nu i-am vazut.fff comozi ..450 ron o pereche de pantofi este ok.dar 900 ron o poseta un pic cam exagerat cred eu...................

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Musette"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat