NEW IDEA GROUP in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0752 60.00.25
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "NEW IDEA GROUP"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "NEW IDEA GROUP"

Ca agenţie de publicitate full service, New Idea Group a reuşit să se impună pe piaţa clujeană din ultimii ani oferind servicii de print digital, precum şi indoor-outdoor de mici şi mari dimensiuni.

Începând cu luna februarie 2011, din dorinţa de a fi cât mai aproape de nevoile colaboratorilor, firma este prezentă şi în incinta Iulius Mall Cluj. Cu un program zilnic de 12 ore, echipa New Idea Group vă stă la dispoziţie cu următoarele servicii:

DESIGN LOGO, IDENTITATE CORPORATIVĂ, carti de vizita, coli cu antet, mape de prezentare, flyere, afise publicitare, postere, reviste, cataloage, brosuri, GRAFICA PUBLICITARA, Machetare grafica, DTP, TIPAR PUBLICITAR,PRODUCŢIE PUBLICITARĂ, firme si casete luminoase, totemuri, bannere stradale, mesh-uri outdoor si indoor, panouri publicitare, litere volumetrice, inscripţionări auto, PERSONALIZARE VITRINE MAGAZIN, SISTEME DE EXPUNERE SI AFISAJ, MATERIALE PROMOŢIONALE

Experienţa noastră ne permite să realizăm întreaga imagine a companiei dumneavoastră, începând cu crearea logo-ului, a cărţilor de vizită, a documentelor de birou si continuând cu o gamă variată de materiale de promovare si prezentare.

În ianuarie, 2011, New Idea Group a lansat cel mai complex sistem web-to-print de pe piaţă:www.expertprinting.ro.

Noul sistem web-2-print lansat pe site-ul expertprinting.ro, permite configurarea produsului şi transmiterea de comenzi fără a fi necesar ajutorul unui designer sau agent de vânzări.

Site-ul vă permite să creati cu usurinţă online şi să tipăriţi produse gen cărţi de vizită, fluturaşi, pliante, invitaţii. Simplu şi foarte rapid, puteţi personaliza cu text şi imagini orice produs tipărit alegând din cele peste 2500 de modele oferite în cadrul site-ului. De asemenea, puteţi încărca propriile fişiere care vor fi tipărite şi livrate întimp record.
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "NEW IDEA GROUP"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat