Nissa in Polus Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cluj Napoca
Telefon:
0734 45.63.39
Web:
http://www.nissa.ro/...
Modifica date de contact

Program "Nissa"

Luni - Duminică : 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Nissa"

NISSA promovează dress-code-ul pentru fineţe, ţinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative şi culori care le scot din anonimat şi le plasează într-o sferă de high fashion.

Realizate din materiale delicate, preţioase, în tonuri calde, colecţiile ies in evidenţă prin croiala si detaliile elaborate, punând accent pe accesoriile realizate manual. Linii feminine, croiala impecabilă, complexitatea designului şi a printului, a atenţiei deosebite în alegerea materialelor, permit expresia totală a corpului feminin, toate având amprenta romantismului şi a stilului clasic-chic, dar totodată având aerul modern al femeii puternice.

Diversitatea pieselor din colecţiile NISSA, variaţiile de culoare şi croiala fină permit ca acestea să fie purtate cu usurinţă de doamne şi deopotrivă de domnişoare încrezătoare, toate căpătând un aer aparte potrivit oricărui tip de personalitate feminină.

Magazinele noastre vă întâmpină cu un design glamour, cu ţinute de zi şi de seară pentru doamne, dar şi o colecţie specială pentru micuţele domnişoare.

Vă așteptăm la shopping!
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Nissa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat