O bag in Polus Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cluj Napoca
Telefon:
0364 41.34.22
Web:
http://www.obag.eu/
Modifica date de contact

Program "O bag"

Luni - Duminică : 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "O bag"

Brandul O bag a fost înfiinţat în anul 2009, în Italia, de către un grup vibrant de designeri cu o pasiune pentru dezvoltarea de obiecte excentrice şi colorate. Toată gama de accesorii, aflată în plină expansiune, este proiectată şi realizată în întregime în Italia. Scopul brandului este de a oferi o mai mare libertate de exprimare şi posibilitatea accessorizării într-un mod unic, clienţii putând alege din peste 20.000 de variante diferite ale produselor. La nivel global brandul O bag este prezent în 55 de ţări prin peste 250 de magazine.

Experienţa diversă a fondatorilor a dus la crearea ceasurilor O’Clock, primele dintr-o serie de produse caracterizate printr-un design minimalist şi culori pline de viaţă. Îmbinarea perfectă dintre formă şi funcţie explică succesul O’Clock în rândul persoanelor care apreciază această fuziune rară între funcţionalitate şi valoare estetică. Clienţii pot customiza ceasurile O’Clock în una din cele peste 6.000 de variante disponibile.

Colecţia de ceasuri a fost urmată de genţile O bag. Fine, tactile, uşoare, flexibile şi impermeabile, genţile O bag au un design simplu, frumos şi practic. Ele sunt disponibile în diverse stiluri şi numeroase culori – O bag classic, O bag mini, O chic, O pocket, O basket şi O folder. Genţile O bag au o selecţie largă de accesorii – numeroase mânere, interioare şi ornamente interschimbabile. Clienţii pot crea, customiza şi schimba accesoriile între ele pentru a obţine un look unic.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "O bag"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat