Obsession the Club

4.1
6 voturi / 6 pareri
Adresa:
Str. Republicii Nr. 109 Cluj Napoca
Telefon:
0723 03.30.48
Web:
http://www.obsessionclub.ro
Modifica date de contact

Descriere "Obsession the Club"

Locatia a fost deschisa pe data de 1 dec 2005 pozitionandu-se pe piata ca fiind cel mai mare club din Transilvania cu un design si o sonorizare de ultima generatie.

Investitorul si detinatorul clubului este domnul Lang Istvan care are in proprietate si clubul Kharma ce are in componenta o terasa , o pizzerie , clubul propriu zis si o cafenea in plin centrul orasului.

Numele Obsession provine de la zona in care se afla acesta numita Observator intregita de session de la sessiunile de parturi ce au loc aici si binenteles de la faptul ca locatia s-a vrut si a devenit in scurt timp o obsessie pentru clujeni si nu numai.

Clubul in sine reprezinta un concept nou prin partyrile in care sunt invitati artisti straini ne referim aici la trupe si dj de renume in intreaga lume.

Alte cateva concepte noi pe care le promovam este trupa de teatru responsabila cu intampinarea clientilor clubului intr-o atmosfera foarte originala , un altul costumatiile mereu in schimbare a dansatorilor cat si tematicile de dans ale acestora acestea fiind originalitatea si conceptele noi ale noastre.
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Pareri despre "Obsession the Club" (6)

monique_unik pe 12.01.2010 (23:43)

Un club foarte frumos unde te distezi foarte bine!

cris21 pe 21.03.2010 (15:07)

Intotdeauna imi face placere sa merg in acest club...mai ales in zilele de luni cand e cea mai tare atmosfera!

bia pe 16.04.2010 (15:44)

Este un club foarte frumos, are si preturi speciale pt studenti, iar distractia e maxima

DianaPralea pe 19.04.2010 (17:51)

Clubul Obsession iti ofera o ambianta placuta, atata timp cat muzica este foarte buna si oamenii din jur sunt deschisi conversatiei. Distractia este garantata, chiar daca ajungi singur sau cu prietenii. Preturile la bautura variaza, iar securitatea de la intrare, te face sa te simti in siguranta. :)

vapupajan pe 22.04.2010 (11:44)

de curand renovat, clubul Obsession are cu ce sa-si incante clientii. De la canapelele confortabile, impecabile, pana la animatoare si efecte de lumini. Clubul meu preferat fara discutie!

anca pe 21.12.2010 (18:58)

este un loc ideal pentru a-ti petrece revelionul,muzica e foarte buna, ambianta e placuta, te poti distra foarte bine, nu e necesar sa imbraci tinute de restaurant foarte pompoase pentru noaptea de revelion

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Obsession the Club"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat