Odeon Cineplex in Polus Center

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 492-500 Cluj Napoca
Telefon:
0264 20.20.00
Modifica date de contact

Descriere "Odeon Cineplex"

Odeon Cineplex cuprinde opt sali de cinema care totalizeaza 1.640 de locuri. Salile au capacitati intre 183 si 256 de locuri si sunt proiectate astfel incat sa poata fi cuplate inre ele in cazul unui eveniment mai complex.
Categorie: Cinematografe
Modifica descrierea

Pareri despre "Odeon Cineplex" (2)

segaldia pe 18.10.2010 (11:48)

Salile de cinema sunt super dotate si foarte primitoare, scaune comode si o atmosfera placuta. Personalul se comporta foarte bine, te ghideaza cineva la fiecare etaj, totul e foarte bine gandit, se pune accent pe detalii.

Preturile biletelor dar si cele din snack- bar sunt destul de piperate pentru un oras universitar, unde clientela majoritara ar fi reprezentata de studenti... Insa asta e situatia in cinematografele din mall-urile romanesti.

Grec Florin pe 18.10.2010 (16:11)

Chiar daca preturile de la snack-bar sunt foarte mari este"permis"sa consumi si altceva in afara de produsele lor.Grafica foarte bune,scaune confortabule,sunet excelent,Coordonatorul acestui cinematograf este inspirat si mai ales constient de cerintele tinerilor dar si persoanelor mai in varsta in alegerea filmelor si a reclamelor publicitare(PROMO)

Totusi suntem in Romania,.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Odeon Cineplex"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat