QUICKMOBILE in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0736 21.60.05
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "QUICKMOBILE"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "QUICKMOBILE"

QuickMobile un brand de referință în domeniul IT&C din România, o companie interesată să înțeleagă și să țină pasul cu schimbările permanente din viața clienților prin evoluție constantă și inovație.

Prin serviciile noastre personalizate, dorim să vă oferim o experiență de shopping unică, accesibilă, pentru că vrem să vă bucurați din plin de produsele brandurilor preferate în fiecare zi.

Toate aceste servicii: consultanță specializată, ambient parfumat în magazine, oferte personalizate, livrare în ziua în care s-a făcut comanda, cele mai actuale metode de plată, servicii extra premium, garanția produselor pana la 4 ani, service express în maxim 5 zile, au fost concepute cu unicul scop de a aduce ideea de shopping la un alt nivel.

Lansat in martie 2005, QuickMobile s-a diferențiat în scurt timp ca unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online in România. Cei aproape 10 ani de activitate pe piața din România și nu numai sunt rezultatul relației dintre brand, clienți și angajați iar pe de altă parte un rezultat al muncii pe care o desfășurăm în fiecare zi, pentru ca clienții QuickMobile să fie mereu în pas cu schimbarea, cu inovația.

În tot acest timp, brandul QuickMobile a devenit un reper de succes, crescând ca notorietate și cifră de afaceri de la an la an. Ca dovadă, QuickMobile a devenit o rampă de lansare și un partener de încredere pentru mărci de notorietate mondială. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuală cu peste 150 de branduri printre care se numără: Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Stella MCCartney, Valentino, Proenza Schouler, Chistian Lacroix, Givenchy, Balenciaga, Karl Lagerfeld, Musette, Fendi si altii.

Cei peste 2.2 milioane de vizitatori unici care trec pragul magazinelor QuickMobile in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) sunt principalele argumente prin care ne sunt recunoscute viziunea și eforturile de până acum. Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai importante centre comerciale din țară, concepute ca magazine cu acces de 360°.
Categorii: Shopping, Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "QUICKMOBILE"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat