Restaurant Viena

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Pitești, nr. 11 Cluj Napoca
Telefon:
0264 45.05.56
Web:
http://www.restaurant-viena.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Viena"

În Cluj există deja numeroase restaurante internaționale. Noi dorim să îmbogățim diversitatea culinară prin restaurantul nostru.
Bineînțeles că în primul rând suntem un restaurant, însă activitățile și planurile noastre depășesc această noțiune. Pe timpul verii vom oferi și o terasă de bere, iar în anumite perioade vom prezenta oaspeților noștri o chestie tipic austriacă, Heurigen.

Acest Heurigen este un local în care inițial viticultorii serveau clienților produse din producție proprie (vin, carne și alte produse). Desigur, acest lucru a fost comercializat în zilele noastre. Noi dorim deci să oferim mâncăruri tipice Heurigen, ca de exemplu diferite fripturi reci, diferite mezeluri, foarte multe legume și salate, care provin toate din producție proprie. Desigur, toate mâncărurile vor fi servite împreună cu excelentul vin austriac și șprițul îndrăgit de toți oaspeții, un stingător de sete excelent pentru zilele de vară.

Suplimentar meniului nostru standard dorim să oferim mâncăruri sezonale și să prezentăm bucătăria diferitelor țări europene prin intermediul unor evenimente periodice, care să îmbine cultură, muzică și alte prezentări. Aceste evenimente vor fi anunțate din timp.
Ne dorim să putem primi cât mai mulți musafiri și suntem deschiși și recunoscători pentru orice sugestie.

Servus în Viena!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Viena"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat