SALONUL MARIA in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0740 89.98.18, 0744 61.52.34
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "SALONUL MARIA"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "SALONUL MARIA"

Brandul are la baza ca domeniu de activitate articole de nunta, in special rochia de mireasa.

Salonul Maria a aparut ca brand in anul 1997 sub conducerea doamnei Maria Vintila. In acea perioada viitoarele mirese nu dispuneau de o oferta variata, acestea fiind nevoite sa apeleze la saloanele din alte orașe sau chiar din strainatate. „Ceea ce m-a scos in evidenta pe piata targumuresana, si nu numai, a fost faptul ca am creat modele proprii unicat in colectii lansate in fiecare an. Aceasta mi-a oferit ocazia sa prezit alaturi de cel mai mare creator de moda din Romania, Catalin Botezatu, care m-a si felicitat pentru originalitate si creativitate. Am imbracat mirese din toata tara, chiar si din capitala. Participarea la expozitii mi-a deschis drumul spre noi oferte si colaborari.


Magazinul cuprind o gama variata de articole de nunta: rochia de mireasa, costumul de mire, accesorii mireasa si mire, rochia de ocazie ai verighete. Toate acestea va sunt puse la dispozitie in exclusivitate prin intermediul Salonulului Maria direct de la cele mai mari case de moda din Paris, Barcelona, Milano, etc. Brandurile cunoscute sunt Pronovias, unul dintre cele mai mari branduri de rochii de mireasa de lux, San Patrick, Demetrios, Cosmobella, W1, Herve Mariage.


Sfaturi in achizitionarea rochiei de mireasa


In primul rand, trebuie sa tii cont de anotimpul in care ai nunta, apoi gandeste-te la locatia receptiei. Aceste doua aspecte sunt extrem de importante si trebuie luate in considerare.
Rochia de mireasa trebuie sa-ti redea personalitatea, caracterul si temperamentul. Alege rochia de mireasa dupa felul tau de a fi si nu incerca sa fi altcineva in ziua nuntii. Pentru ca alegerea sa fie cea ideala ai nevoie de ochii si experiența unui profesionist.
Se recomanda sa incepi cautarea rochiei de mireasa cu 6 sau chiar 9 luni inaintea nuntii. Este bine sa incepi din timp pentru a profita de oferta diversificata pe care o punem la dispozitie.
Rochia de mireasa trebuie aleasa si in functie de forma corpului. Avand in vedere ca fiecare femeie are un corp diferit ai nevoie de o linie care sa iti evidentieze calitatile si sa iti mascheze micile defecte.

Alege-ti o rochie de mireasa in care te simti cea mai frumoasa femeie de pe pamant.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "SALONUL MARIA"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat