SOLE in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0744 31.30.22
Web:
http://www.soleshop.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "SOLE"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "SOLE"

Frumusetea incepe cu SOLE! Existam pentru ca fiecare femeie vrea sa intoarca privirile si fiecare barbat isi doreste sa cucereasca. SOLE este locul unde poti descoperi frumusetea la un alt nivel, iti ofera tot ce ai nevoie pentru ca tu sa ai incredere in tine si sa te bucuri de fiecare moment.
SOLE furnizeaza o gama variata de parfumuri, produse cosmetice si accesorii de lux – ochelari de soare, genti, produse new-tech, portofoliul de produse marindu-se constant.

In magazinele SOLE dorintele tale se indeplinesc! Indiferent ca este vorba de parfumuri, cosmetice sau accesorii de la cele mai renumite branduri, acestea sunt acum disponibile pentru tine intr-o gama variata.

Produsele sunt furnizate de un grup select de parteneri care indeplinesc cerintele noastre de calitate si siguranta.
In magazinele noastre, esti in pas cu moda, cu ultimele noutati in materie de frumusete si cu cele mai noi accesorii de lux.
Magazinele SOLE urmeaza un concept modern, oferind o nota de autenticitate si principiul de a fi aproape de clientii sai oferindu-le un spatiu adaptat cerintelor si stilului de viata.
Sole este o companie care se dezvolta odata cu stilul de viata si preferintele consumatorilor sai, este condusa constant de dorinta de a evolua si de a le oferi clientilor experiente unice.

Compania este condusa de o echipa de oameni profesionisti, dedicati, disponibili, dornici sa satisfaca cerintele clientilor sai.
Angajatii SOLE va stau la dispozitie in fiecare zi pentru a va oferi o experienta de shopping unica si accesibila.
Infiintata in 2012 Compania Sole, a devenit in scurt timp un lider pe piata produselor de infrumusetare din Romania si strainatate. SOLE are deschise puncte de vanzare in orase precum: Nurnberg-Germania, Baneasa Mall Bucuresti, Iulius Mall Cluj-Napoca si Baia Mare.

Pentru ca vrem sa va bucurati de produsele preferate, portofoliul noastru include peste 200 de branduri arhicunoscute, printre care se numara: Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Rberto Cavalli, Clinique, dar si branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Va asteptam in magazinele SOLE sa descoperiti un nou capitol al frumusetii.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "SOLE"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat