Transilvania Dance Centre

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
str Regele Ferdinand nr 22-26 ( in Magazinul Central, et 3) Cluj Napoca
Telefon:
0753 83.26.23
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Transilvania Dance Centre"

L - V :10:00 - 22:00. Modifica programul

Descriere "Transilvania Dance Centre"

Transilvania Dance Centre, prescurtat T Dance este locul ideal al iubitorilor de muzica street, clasica sau latino oferindu-le un cadru profesionist de dans si posibilitatea de a invata secretele dansului in compania unor instructori experimentati si cu notorietate in acest domeniu.

Situat intr-o zona centrala a Clujului, in incinta Magazinului Central, la etajul 3, T Dance este deschis de luni pana vineri, oferind cursuri de dans adaptate in funtie de categoriile de varsta si abilitatile de dans. Astfel, se organizeaza grupe separate pentru adulti, tineri si copii, iar in functie de nivelul abilitatilor, grupele sunt clasificate la nivelul incepator, intermediar sau avansat.

T Dance introduce stiluri noi de dans pe piata din Transilvania precum Voque, New Style, L.A. Style, Locking, Ragaeton, Burlesque, dar abordeaza si cele mai populare stiluri ale momentului: Hip Hop, House, Street Dance, Street Jazz, Latino, Retro, Salsa, Tango, Vals, Dance Aerobic, Zumba, Dansul Mirilor, Team Building prin dans, Balet si Dansuri pentru copii.

Transilvania Dance Center își are sediul în Magazinul Central din centrul orașului Cluj-Napoca, la etajul al treilea și se întinde pe o suprafață de 400 mp. Această suprafață include: 2 săli de dans de aproximativ 100 mp fiecare, echipate cu sisteme audio profesionale și oglinzi, 2 vestiare spațioase dotate cu dulapioare și uscătoare pentru păr, 2 băi moderne cu toalete și dușuri, iar la intrare se găseșe un lounge confortabil care constituie recepția. Pe viitor va fi pus la dispoziția clienților și un minibar al centrului.

La T Dance oricine poate deprinde abilitati de dans, poate invata sa se distreze si sa se relaxeze prin dans, indiferent de varsta.

Stralucirea specifica dansatorilor se va reflecta si in viata personala a cursantilor.

Be a dance star!
Categorie: Cursuri de dans
Modifica descrierea

Pareri despre "Transilvania Dance Centre" (1)

Ralu3110 pe 09.07.2011 (14:56)

Conditiile, instructorii, energia pozitiva

chiar nu am gasit ceva ce sa nu imi placa..

lore pe 30.01.2012 (17:23)

mi`ar putea spune cineve cat costa abonamentul lunar ?

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Transilvania Dance Centre"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat