Xtravagance

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 1 Cluj Napoca
Web:
http://www.xtravagance.com.ro
Modifica date de contact

Descriere "Xtravagance"

Stilul unic al creaţiilor "X-travagance" face din articolele vestimentare semnate de designerul Norina Stoica o colecţie plină de rafinament şi eleganţă. Conceptul de modă a fost reinventat prin designul propriu al pieselor vestimentare "X-travagance" încă de acum 7 ani.
Hainele de damă create în atelierele de modă "X-travagance" pun în valoare feminitatea şi naturaleţea şi au calitatea de a face remarcată pe oricine le poartă. Toate creaţiile "X-travagance" sunt concepute de designerul propriu al marcii, Norina Stoica.
Pasiunea pentru tot ce înseamnă frumos, spune ea însăşi că este nativă, şi doar slefuită şi prelucrată pe parcursul dezvoltării unei linii de îmbrăcăminte, având la bază conceptul "Fashion & More".
Creaţiile designerului vestimentar Norina Stoica se evidenţiază prin calitatea materialelor folosite, croiala, culorile în trend şi stilul modern, adaptându-se celor mai exigente cerinţe. Conceptul "X-travagance" urmăreşte ultimele tendinţe în materie de modă ale fiecarui sezon.
Fabrica în care prind viaţă hainele marca "X-travagance" dispune de aparatură performantă şi o echipă de profesionişti pentru a satisface nivelul de calitate impus de cumpărători, executând astfel un raport maxim între calitate-preţ.
În prezent creaţiile "X-travagance" se vând în România, prin magazinele proprii din Sibiu, Cluj, Timişoara, Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, propunându-şi în 2008 lansarea internaţională a brand-ului "X-travagance".
Ea însăşi o fashion-icon, Norina Stoica, este în primul rând baza crearii liniei vestimentare, tot conceptul "X-travagance" aliniindu-se propriilor cerinţe. Speră ca cei ce împărtăşesc calităţile şi cerinţele în materie de Fashion să se alinieze conceptului "X-travagance".
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Xtravagance"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat