YVES ROCHER in Iulius Mall Cluj

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B Cluj Napoca
Telefon:
0264 59.95.86, 0760 69.35.07
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "YVES ROCHER"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "YVES ROCHER"

Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale® - peste 50 de ani de performanta, pasiune, inspiratie. De peste 50 de ani, Yves Rocher este alaturi de fiecare femeie, pentru fiecare dorinta de frumusete.

În calitate de Cultivator-Producător-Distribuitor, marca Yves Rocher coordonează și controlează toate etapele activității sale. Filozofia mărcii s-a dezvoltat pornind de la o convingere: lumea vegetală este o sursă extraordinară de eficacitate, senzorialitate și emoție. Este suficient să priveşti în jur: frumuseţea se vede pe toate chipurile!

Fiecare femeie este diferită, fiecare este frumoasă în felul ei. Iar 30 de milioane dintre ele au încredere în marca Yves Rocher! "Fiecare clienta este o regina si trebuie considerata ca atare"

Descoperiti in magazinul Yves Rocher peste 700 de tipuri de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, parfumuri cu arome seducatoare, machiaj cu texturi si culori irezistibile. Iar pe tot parcursul anului, beneficiati de consiliere profesionala, oferte promotionale personalizate, preturi accesibile, cadouri si surprize.

In plus, deschideti gratuit cardul de fidelitate Yves Rocher si beneficiati de oferte speciale in magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu, reduceri exceptionale la produsele preferate.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "YVES ROCHER"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat