Bowling Center in City Park Mall

4.0
2 voturi / 1 parere
Adresa:
Blvd. Al. Lapusneanu, nr. 116C Constanta
Telefon:
0241 82.51.40
Fax:
0241 82.51.41
Web:
http://www.bowlingcenter.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Bowling Center"

Va invitam la Bowling Center la noul bar-restaurant, locul ideal atat pentru o intalnire de afaceri cat si pentru o iesire cu prietenii sau o intalnire romantica.
Chiar daca am avea tendinta sa credem ca bowling-ul este un sport modern, istoria plaseaza cele mai primitive variante de bowling in 3200 i.d.H. si se pare ca s-a dezvoltat independent in locuri diferite din toata lumea.
Jocul actual de bowling a inceput in 1885.

La Bowling Center gasiti 8 piste de bowling marca Brunswick, lider pe piata de acest gen datorita calitatii produselor sale.

Va asteptam la Bowling Center pentru a va deconecta si a petrece clipe de neuitat alaturi de familie, prieteni sau colegi.
Barul va pune la dispozitie bauturi racoritoare, energizante, alcoolice si un numar impresionant de cocktail-uri exotice, preparate dupa retete originale.

Restaurantul va ofera pizza preparata in cuptorul pe vatra, paste, sandvisuri, salate, toate pregatite pentru a satisface si cele mai deosebite gusturi.
Categorii: Pizza, Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Pareri despre "Bowling Center" (1)

danuska76 pe 07.02.2010 (16:31)

Imi place mult marea drept pentru care am decis sa petrec impreuna cu sotul meu ziua indragostitilor la Constanta. Nu am mai fost la Bowling Center dar ne dorim din suflet sa ajungem acolo si sa petrecem intr-un mod cat mai placut si inedit. Avem speranta ca vom ajunge in curand!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Bowling Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat