Cabinet de avocat Emil Tatu

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Patriei nr. 19 Constanta
Telefon:
0722 55.68.97
Fax:
0241 55.01.36
Modifica date de contact

Descriere "Cabinet de avocat Emil Tatu"

Informatii generale:
Având o experienta bogata, avocatii colaboratori Mariana Dumitrescu, Sorina Gosu si Emil-Mihail Tatu a caror pregatire profesionala este parte a unei strategii pe termen lung, promoveaza servicii avocatiale, caracterizate prin eficienta, calitate şi loialitate.
Atingerea performantelor profesionale si satisfacerea unui numar mare de clienti sunt posibile urmare a organizarii departamentale, pe domenii specifice de activitate, acoperind toate ramurile spectrului juridic, atat in faza de consultanta cat si in instanta. De asemenea, implementam in practica noastra si medierea, ca modalitate alternativa de solutionare a litigiilor, procedura care asigura o rezolvare mai rapida a acestora, cu costuri minime, in perioade de timp mult mai scurte decat rezolvarea clasica a conflitelor juridice.
Echipa noastra este una tanara, dinamica, solida, cu principii si proceduri de lucru bine stabilite, incoruptibila.
Dealungul timpului, ne-am specializat in diferite domenii, repurtand numeroase succese, am invatat din greseli, si putem spune ca avem o rata de succes a proceselor in continua crestere, gratie si colaborarilor fructuoase pe care le-am cladit in timp cu Uniunea Nationala a Executorilor judecatoresti, lichidatori judiciari cu experienta, Serviciile de Evidenta Informatizata a Populatiei din cadrul Ministerului de Interne, Birourile de Carte Funciara din cadrul Judecatoriilor, un numar mare de banci comerciale, autoritati ale administratiei publice locale si centrale.
Avand in vedere organizarea interna, dezvoltarea pe ramuri de activitate, interdependenta a biroului nostru, garantam intotdeauna clientilor nostri indeplinirea cu celeritate, profesionalism si devotament a cerintelor lor.

Servicii:
Administrare judiciara, reorganizare si insolventa Drept administrativ si fiscal Drept civil Drept comercial Drept comunitar Drept international Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii Dreptul proprietatii intelectuale Executare silita Expertiza judiciara si extrajudiciara Infiintari firme Legea asigurarilor Protectia consumatorului
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Cabinet de avocat Emil Tatu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat