City Park Mall

4.8
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Blvd. Al. Lapusneanu, nr. 116C Constanta
Telefon:
0241 82.50.00
Fax:
0241 82.50.00
Web:
http://www.city-park.ro/
Modifica date de contact

Descriere "City Park Mall"

City Park Mall of Constanta isi propune sa devina cel mai reprezentativ proiect de retail al orasului Constanta, prin arhitectura spectaculoasa, care se integreaza armonios in mediul natural din jur.

Un Mall in care sa gasesti, adunate la un loc, toate brandurile importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, carora li se adauga zonele de entertainment, cafenele, restaurante, sali de jocuri, acesta inseamna doar City Park Mall of Constanta.

Ar fi fost pacat ca orasul Constanta, o zona de interes maxim, sa nu beneficieze de un Mall adevarat, un Mall in care sa gasesti, adunate la un loc, toate brandurile importante din domeniile modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, carora li se adauga zonele de entertainment, cafenele, restaurante, sala de jocuri.

Constructia a inceput in vara anului 2006 si s-a incheiat in luna mai 2008, fiind rezultatul efortului sustinut al unei echipe de profesionisti, formata din arhitecti, designeri, constructori.
Categorie: Malluri
Modifica descrierea

Pareri despre "City Park Mall" (2)

danuska76 pe 07.02.2010 (15:56)

Am fost la City Park Mall inca de cand s-a inaugurat. M-a surprins in mod placut in primul rand parcarea apoi ce sa zic de toate pentru toti si m-au surprins in mod special bijuterille ce se gasesc acolo. Doamnelor vine 8 martie! Anuntati-va prietenii!

tygrutza pe 08.10.2011 (11:54)

CIty Park Mall este un Mall unde gasesti tot ce iti doresti. Este visul oricarei fashioniste.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "City Park Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat