Clinica Iowemed

5.0
1 vot / 5 pareri
Adresa:
Bulevardul Aurel Vlaicu 92, Constanta, judetul Constanta Constanta
Telefon:
0241 58.76.76
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Iowemed"

Centrul Medical IOWEMED este un centru de medicina primara, care cuprinde specialitatile necesare stabilirii cu eficienta a unui diagnostic. De asemenea, noi oferim servicii de medicina ocupationala si medicina asigurarilor de viata. Consultatiile se fac pe baza de programare, serviciile noastre se adreseaza cetatenilor aflati in Constanta, firmelor contractante, societatilor de asigurari, etc.

Detinem un nou concept in domeniul serviciilor medicale din România

* Sediul nou: 1000 de metri patrati, peste 30 de specialitati medico-chirurgicale;
* Media Room: camera de relaxare pentru insotitorii pacientilor nostri, cu programe tv si acces la Internet;
* Kids Room: camera de joaca si asteptare pentru copii;

Dispunem de 3 centre medicale: doua in CONSTANTA, situate in zone usor accesibile ale orasului si un Centru Medical in CERNAVODA.

Ne mentinem cota pe piata si prin valoarea personalului, care a fost atent selectat - 110 de angajati permanenti, din care 60 medici si cadre medicale, la care se adauga colaborarile pe care le avem cu alti 45 de medici si cadre medicale, pe diferite ramuri medicale.

Detinem TREI unitati mobile in CONSTANTA pentru angajatii companiilor cu activitate continua si O unitate in CERNAVODA;

Acoperim toate orasele importante din tara prin colaboratorii nostrii: MEDNET

Dispunem de DOUA laboratoare proprii (CONSTANTA si CERNAVODA) si un punct de recoltare, doua dintre ele functionând in regim permanent (7 zile din 7)

Avem o oferta de pret ACCESIBILA;

Detinem un bogat portofoliu de clienti in CONSTANTA si JUDETE invecinate.

In cadrul centrului se pot efectua, la indicatie medicala, toate probele paraclinice necesare stabilirii corecte a diagnosticului.

Nivelul de pregatire al medicilor, un sistem computerizat de evidenta, relatia interactiva cu lumea medicala si echipamentele din dotare sunt elemente care asigura o garantie a calitatii serviciilor o · o

Confidentialitatea, lucrul in echipa, continuitatea pe piata si solicitudinea, combinate cu devotament si atasament fata de pacient, reprezinta o parte din principiile care asigura eficienta serviciilor noastre.
O parte din servicii sunt asigurate non-stop de medici primari si specialisti de Medicina Generala si Pediatrie.

Centrul Medical functioneaza conform legii, iar serviciile sunt atestate si evaluate la nivelul standardelor U.E.
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Iowemed" (5)

MarinAlina82 pe 23.01.2011 (15:47)

Sunt multumita de serviciile oefrita de aceasta clinica de medicina primara.
Disune de asemenea de camera de joaca pentru copii, sala multimedia.

Nu sunt puncte slabe de subliniat.

corina pe 12.07.2011 (10:42)

nu mi-a placut cum s-a comportat asistenta cu copilul meu cand i s-a recoltat sange a tipat si i-a vorbit urat .mi-am schimbat total parerea despre ea .
noi am apelat mereu la institutia dumneavoastra dar acum am rezerve in privinta aceasta. sunt din navodari si recoltarea s-a facut in oras.

Valentin pe 16.08.2013 (09:58)

in zona in care se platesc serviciile toata lumea iti zambeste

mizerie mare, toate cele trei paturi de la ambulatoriu erau patate cu sange. si erau pete destul de vechi (mascate ce-i drept de prosoape de hartie)

copiii erau "cazati" la ambulatoriu unul langa altul, nu exista perdele sau altceva de genul. practic, daca intra unul cu probleme respiratorii, erau sanse f. mari sa plece 3 cu probleme respiratorii.

medicul care a consultat copilul meu a fost total incompetent, i-a luat temperatura numai la insistentele mele (avea febra), i-a pus o perfuzie, apoi am plecat (tot cu febra). Evident ca ne-am intors (tot cu febra), ne-a invitat pe noi sa-i luam temperatura daca tot insistam ca are febra, apoi i-a prescris un medicament indicat dupa tratamentul cu radioterapie. Dupa ce am ajuns in Bucuresti, am aflat ca de fapt copilul avea indigestie.
Concluzie: platit 2 consultatii (450ron) degeaba.

voinea catalin pe 06.08.2017 (16:46)

mia placut ca era foarte aglomerat

am avut programare cu copilul la orl la ora 11 si 45 de minute am platit si mi sa spus sa urc la cabinet iar acolo surpriza doctorul nu vazuze nici pacienti programati la ora 11. trebuia sa mai astept caci mai aveam patru persoane an fata mea.PENTRU CE SE MAI FAC PROGRAMARI DACA NU LE RESPECTA .

lol pe 14.10.2018 (13:12)

mereu aglomerat , prost organizat , lipsa locuri de parcare ,

de fiecare data cand am fost mi-a SPART VENELE idioata aia de la sange , am stat si cate o luna cu mana vanata sa imi revin , stai ca prostu pe holuri , doctorii lipsesc , ore intregi astepti , se baga altii in fata si fac scandal , intri si esti luat la misto pe baza numelui , defapt in asta consta vizita la interne , echipamente vechi si depasite!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Iowemed"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat