Esprit - City Park Mall in City Park Mall

3.0
3 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Al. Lapusneanu 116 C Constanta
Telefon:
0731 03.86.29
Web:
http://www.esprit.com/
Email:
esp.constanta@aavgroup.ro
Modifica date de contact

Descriere "Esprit - City Park Mall"

Brandul Esprit a fost creat în anul 1968 de catre Sousie si Doug Tompkins, promovarea hainelor facându-se din interiorul unei rulote. Un început nu prea promitator….

Acum brandul este recunoscut pe plan international având 11 linii de productie, produsele se vând pe 5 continente, în 44 de tari, detinând 63 de magazine, cu o gama larga de produse.

Esprit reprezinta un stil de viata dinamic, tânar, creând trend-uri de urmat pentru fiecare sezon.

Colectia Women Casual de la Esprit prezinta în aceasta primavara o combinatie de influente din decadele trecute si elemente futuriste electrizante.

Imaginea urbana este realizata prin contraste puternice, croieli arhitecturale si detalii oversize, iar materialele clasice sunt reinventate pentru a trasa o imagine industriala expresiva.

Trecutul apare sub tema trendului hippie, cu forme geometrice, buline si dungi combinate cu o paleta de tonuri de kaki, verde, cream sau gri.

Culorile elementare ale acestei primaveri sunt albul-fum si argintiul care, combinate cu nuante de albastru cobalt, rosu si negru intens, creeaza efecte luminoase si un aer avangardist.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Esprit - City Park Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat