Gradinita particulara Casuta Magicienilor

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Siretului nr 63 Constanta
Telefon:
0241 69.10.50, 0722 69.10.96
Web:
http://www.casutamagicienilor.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Casuta Magicienilor"

luni-vineri 8 – 13 (cu posibilitatea de prelungie pana la ora 17, fara somn) Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Casuta Magicienilor"

Grãdinita "Casuta Magicienilor", autorizata de Ministerul Educatiei, isi desfãsoarã activitatea intr-un mediu primitor, sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, multã rabdare si dedicatie din partea educatoarelor. Grãdinita este dotatã cu mobilier si dispozitive de joaca speciale pentru copii, beneficiind de o curte frumos amenajatã si spatiu de joacã.

Credinta noastra este ca fiecare copil vine inzestrat cu un dar deosebit, sensul vietii sale fiind descoperirea si implinirea acestui dar. In acest sens, promovãm in cadrul grãdinitei noastre gifted education – un sistem de educatie unic, prin pachete individualizate pentru fiecare copil.

Misiunea si obiectivele noastre vor fi atinse cu ajutorul unui plan de invatamant diversificat, care porneste de la recomandãrile Ministerului Educatiei si Cercetãrii, dar pune un accent deosebit pe dezvoltarea increderii in sine, empatiei, creativitatii, constiintei si conduitei morale si umaniste, proactivitãtii, raportãrii corecte la societate si mediul inconjurãtor, precum si pe dezvoltarea talentelor si abilitãtilor unice ale fiecãrui copil si a capacitãtii de a fi autentic fericit in viatã.

Centrul educational "Casuta Magicienilor" ofera posibilitatea copiilor de a beneficia de servicii educationale de calitate specifice unei gradinite dar si de activitati de tip after-school si cursuri pentru dezvoltarea anumitor abilitati.

Prin pachete educationale individualizate ne propunem sa dezvoltam: abilitati privind: Comunicarea, Pastrarea si dezvoltarea sanatatii fizice si psihice, Organizarea casei, Folosirea eficienta a timpului si banilor, Integrarea in societate, Protejarea mediului.

Programul gradinitei este de la 8:00 - 13:00 cu posibilitatea prelungirii cu program after-school 13-18.

Taxa de scolarizare, include rechizitele, consumabilele, gustarea si toate activitatile din intervalul 8-13. Pentru programul after-school taxa este de 100 RON.

Sa descoperim si sa cultivam impreuna darul copilului dumneavoastra!

Cu deosebita consideratie,
Costin Sorici
Director General
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Casuta Magicienilor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat