Magazin Garbo

5.0
3 voturi / 7 pareri
Adresa:
Str.Mircea cel Batran, Nr. 99C Constanta
Telefon:
0722 39.14.77
Web:
http://www.venusbridal.ro
Modifica date de contact

Descriere "Magazin Garbo"

Suntem mandri sa va prezentam o gama diversificata de rochii de mireasa si rochii de seara de o calitate deosebita.

Aveti nevoie de o rochie pentru un eveniment special, doriti sa straluciti,sa dobanditi eleganta si rafinament printr-o rochie aleasa?Va intrebati daca nu cumva prietena d-voastra va aparea in aceasi rochie?Acum nu mai trebuie sa mergeti din magazin in magazin sa gasiti rochia potrivita!
Venus Bridal Italy va ofera la preturi avantajoase rochii speciale, rochii deosebite, rochii scurte, rochii lungi, rochii colorate, rochii cu dantela si nu numai.
Va putem oferi peste 3700 de imagini cu modele de rochii, rochii pentru tinerele domnisoare, costume de dama, elegante in combinatii de alb si negru precum si toate culorile dorite.
Accesand acest site, veti descoperi cele mai frumoase fotografii cu rochii de mireasa, fotografii cu rochii de seara, prezentate in cele mai frumoase modele.
Modifica descrierea

Pareri despre "Magazin Garbo" (7)

hriscu lory iulia pe 29.04.2010 (18:48)

buna seara parearea mea despre acest magazin din ce-am vazut in colectie este ca e cel mai tare aveti niste colecti nu frumoase ci foarte foarte frumoase felicitari din tot sufletul eu caut ptr o nunta o rochie de zi si de seara roza si de printesa si ma bucur ca la magazinul garbo am gasit prea multe frumuseti sa vad la care ma decid i-mi puteti spune va rog ce pret au cele de printesa cele umflate ? din colectia bella 2010 2011?

hamstein pe 18.07.2010 (15:20)

Absolut superbe toate tinutele de ocazie pe care le-am vazut, Am fost informata ca se executa la comanda modele create special pentru fiecare persoana si in functie de evenimentul la care urmeaza sa participe,precum si tinand cont de conformatia si aspectul general al fiecareia.Trebuie i-au legatura cu creatoarea acestei case de moda! LICOR am inteles ca se numeste aceasta casa de moda.Va tin la curent!

totul la superlativ! E cel mai tare magazin , si cel mai aristocrat !

stela pe 21.08.2010 (08:52)

buna fetelor! am fost si eu in acest magazin absolut superb,am probat cateva rochii de la licor si toate imi veneau ca turnate! m-am simtit ca o zeita mai ales ca de mine s-a ocupat creatoarea rochiilor,o draguta si oamabila persoana...o sa-mi cumpar si eu o rochie cu aplicatii manuale discrete de broderie si matase naturala; deocamdata am rezervat-o caci nu am toata suma.-salvarea noastra in evenimente este magazinul GARBO-LICOR!!!va pup.

multumim ca existati!

marta pe 13.11.2010 (06:47)

Azi sunt in nunta! Am o rochie creatie Liliana Cornila_ LICOR si sunt tare fericita! Osa fiu cea mai frumoasa!...dupa mireasa! Multumesc LICOR-GARBO !!!

IULIANA34 pe 08.01.2011 (18:48)

Cand vreau sa ma simt sexy, aleg Garbo...ador materialul din care sunt confectionate rochiile de seara, iar modelele rochiilor de aici...sunt absolut superbe, fac senzatie cand le porti...devii extraodinara fara sa faci nimic deosebit...si numai pentru ca aceste rochii au pur si simplu acel ceva care, adaugat frumusetii tale interioare nu genereaza altceva decat un miraj inexplicabil...Totul tine de noi, de cata atentie acordam tinutei vestimentare...Si, asa cum stim cu totii, IMAGINEA conteaza foarte mult, este expresia stilului nostru, al modului nostru de a gandi..de a trai...de a simti...Cat de multe putem afla despre oameni in functie de modul in care se imbraca !.. Garbo este un magazin deosebit cu modele exceptionale, si, ceea ce este foarte important este faptul ca se pliaza oricui, indiferent de constitutia fizica, sau de micile noastre imperfectiuni care sunt absolut normale...Decizia ne apartine !.. eu, una stiu atat: cand vreau sa ma simt sexy aleg GARBO si nu dau gres niciodata ...

Preturile sunt accesbile, modelele sunt diverse si senzationale...sunt pe toate gusturile..si stilurile..

delia33 pe 03.03.2012 (18:34)

Am vizitat acest magazin si sunt foarte foarte nemultumita de personalul de acolo.Doamna s-a purtat total neprofesional, de parca nu dorea sa faca vanzare.Va avertizez ca daca aveti de gand sa mergeti in acest magazin trebuie sa va imbracati foarte elegant(blanuri,diamante,posete vuitton,etc etc)altfel nu veti fi serviti.si nu uitati sa veniti cu manusi de plastic pt a putea atinge rochiile expuse fara a lasa amprente.nu ma consider o persoana needucata.sunt de parere ca pt a stii ce cumperi tr sa pipai materialul,nu ai cum altfel sa-ti alegi o rochie fara sa pui mana pe ea.era cu totul alta poveste daca la intrare in magazin se oferea cate o pereche de manusi pt a proteja materiale.era de inteles si nu aveam nimic de comentat.era o regula care se aplica pt toata lumea, nu doar pt cei alesi de vanzatoare.

Raluca pe 21.03.2013 (12:38)

Da delia, ai dreptate in toate privintele...si eu am patit-o...
Si inca un minus....ar fi faptul ca au doar cate o marime din fiecare rochie...

Comenteaza
Liliana Cornila pe 04.07.2013 (09:39)

Va anuntam ca magazinul Garbo al Casei de Moda LICOR din Constanta ofera servicii de creatie vestimentara la comanda si are de asemenea spre vanzare colectii proprii de tinute de ocazie.
Garantam unicitatea fiecarui produs. Venim in intampinarea clientilor cu materiale si accesorii de ultima moda si de o calitate exceptionala, acestea fiind selectionate cu mare atentie si importate de la mari si recunoscuti producatori internationali, prin intermadiul targurilor si expoxitiilor de profi, ce au loc in marile metropole ale modei.
Aducem in atentia dv. incetarea colaborarii noastre cu firma Venus Bridal Italy, careia ii multumim pentru frumoasa colaborare, ce s-a incheiat in anul 2010.
Va asteptam cu multa placere si va stam la dispozitie cu o gama mare de materii prime si idei de creatie inedite!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Magazin Garbo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat