Masaj Anticelulitic, Reflexoterapie in Constanta

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Zona Faleză Nord (Str. Pescarilor) Constanta
Telefon:
0729 46.58.95
Web:
http://terapiicomplementareconstanta.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Masaj Anticelulitic, Reflexoterapie in Constanta"

de luni pana sambata intre 08-20 Modifica programul

Descriere "Masaj Anticelulitic, Reflexoterapie in Constanta"

Celulita este un termen care defineste inflamația stratului celular subcutanat, si este adesea eronat folosit pentru definirea degenerescenței țesutului gras care duce la acel aspect neplacut al celulelor adipoase neuniform distribuite sub piele. Pentru simplificare vom folosi si noi termenul popular de celulita.

Masajul anticelulitic se efectuează cu ajutorul unor manevre și prize specifice care tonifică zona afectată, asigura troficitatea celulară și distribuie uniform lichidul interstițial (dintre celule), oferind astfel un aspect neted pielii. De asemeni se stimulează drenarea limfatică si circulația sanguină, fapt ce ajuta la eliminarea compușilor toxici.

Acest tip de masaj reprezintă soluția ideală pentru a scăpa de așa-numita “coajă de portocală”, foarte deranjantă pentru persoanele de sex feminin. Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se acționează în mod direct asupra straturilor superficiale, stimulandu-se elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate.

Masajul se face de obicei pe șolduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul tonifiant.

Trebuie să țineți însă cont de faptul că masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – se acționează insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulită.
Categorie: Masaj
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Masaj Anticelulitic, Reflexoterapie in Constanta"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat