Nataly

5.0
2 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str. Cuza Voda, nr. 17 Constanta
Telefon:
0241 61.90.55, 0766 79.33.80, 0745 87.33.31
Fax:
0241 61.90.55
Web:
http://www.nataly.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Nataly"

Rochiile sunt confectionate din cele mai fine si variate materiale : brocart, dantela, tafta, satin, tull, venind in intampinarea celor mai exigente gusturi.
Rochiile de ocazie pentru nase si domnisoare de ocazie nu lipsesc din magazin.
Gama varianta de accesorii completeaza tinuta.
Oferta invitatiilor este atat de mare, incat sigur veti gasi ceva care sa va reprezinte.
Modifica descrierea

Pareri despre "Nataly" (4)

andnobody pe 12.05.2010 (12:52)

Magazinul Nataly din Constanta, ofera servicii de consiliere in alegerea rochiei de mireasa perfecta. O varietatea de materiale si modele, mereu in trend. Cele mai pretentioase mirese isi pot gasi rochia ideala aici. Prietenele mele au apelat cu incredere la magazinul Nataly si au gasit rochia ideala la un pret accesibil. Urmeaza sa fac pasul cel mare si cu siguranta imi voi gasi rochia perfecta aici.

IULIANA34 pe 08.01.2011 (19:53)

Am o rochie de culoare neagra de la Magazinul Nataly din Constanta. De obicei nu prefer negrul, dar acest model pur si simplu m-a frapat, m-a atras pe loc si, cand am probat rochia, am spus "DA...O IAU !..."..Sunt momente in viata, cand fiecare femeie vrea sa se simta misterioasa, sexy, profunda, intangibila..Este adevarat ?..Ei bine, asa ma simt eu cu aceasta rochie de la magazinul "Nataly" ...Imi place sa cumpar rochii de la mai multe magazine, firme, fiecare are un anumit stil, imprima o anumita stare, atmosfera...iar mie, imi place diversitatea..Exista o varietate de modele, orice femeie isi poate gasi o rochie pe placul fiecareia, iar preturile sunt accesibile..

Materialele sunt din cele mai fine, modelele sunt stralucitoare, mereu in trend...preturile sunt accesibile..Totul este de nota 10 cu felicitari !..

anomim pe 09.04.2012 (15:27)

Am avut neplacerea de a intra in acest magazin. Personalul nu m-am lasat sa probez invocand motivul ca "pana la nunta mea mai este timp si ca ma pot razgandi in privinta modelui".....f f f urat s-au purtat cu mine....nu voi mai intra niciodata in acest magazin!

anonim pe 03.04.2016 (21:33)

Rochiile .

Vanzatoarea. Parca este platita sa pazeasca rochiile nu sa le vanda. Ba mai mult , pe langa faptul ca jigneste clientele nici nu cunoaste produsele.Oricum, si sa le dea degeaba. nu mai intru in acest magazin.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Nataly"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat