Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe

4.3
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Ştefan Cel Mare 4 colţ cu Mircea cel Bătrân 94 Constanta
Telefon:
0732 19.09.90
Fax:
0241 61.53.15
Web:
http://www.cafecafe.ro/
Email:
rezervari@cafecafe.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe"

Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe a fost deschis în Ajunul Crăciunului 2007. Lucrările de amenajare au durat 7 luni, timp în care au fost alese soluţii de la cei mai buni producători de mobilier, corpuri de iluminat, decoraţiuni şi amenajări interioare, sonorizare dar şi echipamente profesionale pentru dotarea bucătăriei şi a celor două baruri. Alegerea a fost dificilă ţinând cont de valoarea istorică şi arhitecturală a clădirii, hotel de la 1896, folosit de călugării greci de la Muntele Athos, numit ulterior chiar Hotel Călugărul. În paralel s-au desfăşurat şi lucrările de amenajare a etajelor superioare ale clădirii unde functionează un mic hotel de 4 stele pastrând tradiţia locaţiei.
Restaurantul are o capacitate de 110 locuri. Terasa amenajată ca o grădină interioară, încălzită pe timp de iarnă, are 120 de locuri.

Specificul Mediteranean întregeşte locaţia prin varietatea şi prospeţimea meniului. Se doreşte reînvierea gusturilor bucătăriei bunicii dată de ingredientele naturale folosite dar şi de prepararea a la carte a acestora.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe" (4)

little.me19 pe 15.03.2010 (15:35)

In opinia mea, Cafe Cafe este una dintre cele mai de clasa cafenele din oras,unde nu se servesc doar bauturi ci si mancaruri pentru toate gusturile,la preturi accesibile Servirea este impecabila iar decorul si atmosfera confera intimitate. In plus are o localizare foarte buna, aproape de mare. Merita sa incercati!

modificat de little.me19 pe 15.03.2010 (15:37)

Iriasp pe 09.04.2010 (17:36)

Am fost o singura data aici dar nu voi mai merge din cauza oamenilor care frecventeaza acest loc...numai persoane fitoase care se uita de sus la oricine intra in restaurant!

cristianacryss pe 14.04.2010 (15:48)

Este unul dintre cele mai curate restaurante in care am fost. o mancare excelenta. intr-adevar preturile sunt putin ridicate... Dar merita!!! Va recomand dupa o masa buna, un desert de excelent si anume "Fondant de ciocolata"... Mie mi s-a parut cel mai delicios desert.
Este frecventat de oameni mai selecti si civilizati.

Merita sa incerci;)

Alexis_V pe 15.04.2010 (21:59)

Restaurantul este dragut, dar nu -as da nota 10. O canapea cu husa rupta mi se pare inacceptabila. Mancarea este buna, dar tind sa nu am incredere prea mare sa amananc acolo.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat