Scoala de Soferi Lia Pilot

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Mircea cel Batran nr. 150A Constanta
Telefon:
0241 54.11.92, 0341 45.01.50, 0723 60.55.73
Email:
office@liapilot.ro
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi Lia Pilot"

Scoala de soferi Lia Pilot va ajuta sa obtineti permisul de conducere prin parcurgerea unor programe complete de pregatire.

Aceste programe sunt structurate pe categorii: A, B, C, D, E. Scoala de soferi Lia Pilot are personal cu suficienta experienta in pregatire, atat teoretica cat si practica, lucru reflectat in rezultatele pozitive obtinute la examene de catre elevii nostri.

Pentru cursurile teoretie, Scoala de Soferi Lia Pilot dispune de sali dotate cu necesarul corespunzator pregatirii dumneavoastra.

Pentru pregatirea practica Scoala de Soferi Lia Pilot are instructori foarte bine pregatiti si vehicule corespunzatoare.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi Lia Pilot" (3)

andreea pe 14.03.2012 (22:09)

nimic absolut nimic

o scoala destul de proasta nu inveti absolut nimic domnul lipan ion este prea ocupat cu alte lucruri in timpul orelor :cu vb la tel cu privirea pe la fetele de pe strada cu luatu si dusul oamenilor in diferite locuri numai ore de conducere nu sunt.nu iti spune nimic in leg cu condusul iar la examen te trezesti ca nu stii absolut nimic si ca esti total pe dinafara cu condusu si asta din cauza lui ptr ca il intereseaza doar banii atat!.

cineva pe 17.03.2012 (22:05)

nimic

totul...cu aceste cuvinte sper sa va dati seama

cristi pe 05.06.2014 (21:26)

Nimic.

E neserios, mincinos, manglitor si total in afara domeniului de activitate. Ma mir cum si-a luat licenta. Nu va duceti acolo, nu o sa invatati nimic. Sigur picati la examen, si o sa mai platiti odata orele, ca asa e la nenorocitul ala.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi Lia Pilot"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat