Sephora - Tomis Mall in Tomis Mall

5.0
10 voturi / 10 pareri
Adresa:
Strada Stefan Cel Mare nr. 36-40 Constanta
Web:
http://www.sephora.com/
Modifica date de contact

Descriere "Sephora - Tomis Mall"

Întotdeauna la graniţa dintre vis şi frumuseţe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuseţe, cosmetice şi parfumuri cel mai chic. Dinamism şi simplitate, excelenţă şi libertate, educaţie şi plăcere - într-un cuvânt, Sephora.


Cu o atitudine întotdeauna deschisă în ceea ce priveşte schimbarea, Sephora nu numai că ţine pasul, chiar creează tendinţele, prin oferta unică de produse cosmetice de marcă, animaţia permanentă din magazin, lăsând libertatea de alegere, posibilitatea de a experimenta şi încerca. Asistată de echipa de consultanţi şi specialişti în frumuseţe, experienţa clienţilor în magazinele Sephora se transformă într-o apropiere emoţională care menţine echilibrul unei relaţii de încredere şi satisfacţie.

Secretul succesului Sephora ? Pasiunea şi entuziasmul puse în slujba frumuseţii!
Modifica descrierea

Pareri despre "Sephora - Tomis Mall" (10)

didik29 pe 05.02.2010 (19:08)

sehora este insula frumusetii..este unic..ai tot ce iti doresti..este chic, reprezinta tot ce inseamna ingrijire, beauty, eleganta si stil..

24gya pe 20.03.2010 (12:26)

Acolo m-as putea muta! Este tot ce-i trebuie la o femeie sa arate bine, sa miroare bine si sa atraga atentia tuturor!
Personalul este bine informat si te ajuta cand ai nevoie!

ionela071989 pe 20.03.2010 (19:42)

Pus si simplu nu poti sa treci pe langa Sephora si sa nu intri.Aici intalnesti toate calitatile care ar trebui sa le aiba un magazin de acest gen:caliatea marfurilr, modern, eleganta,stil,rafinament.Sephora este magazinul femeii moderne care se respecta.

frumushikruxyk pe 22.03.2010 (17:52)

cand treci pe langa sephora o sa simti mirosul parfumurilor fine care o sa te atraga ca un magnet spre interiorul magazinului.De asemenea cosmeticele sunt de calitate!!!!!App: Fetelor nu lasa-ti sa va scape cremele si gelurile de dush cu miros de fructe!!!!O adevarata minune pentru corp!!!O sa va vina sa va mancatzi singure:P

elema_80 pe 14.04.2010 (15:08)

este in regula magazinul. mirosul te "agata" de la intrarea in tomis :). personalul se ofera sa te ajute. cateodata chiar devin agasanti cat se in dupa tine. produsele sunt de calitate, dar, dupa cum prea bine se stie, padure fara uscaturi nu se poate.

Anton Cristina pe 14.08.2010 (22:04)

imi place acest magazin deoarece are niste miresme incantatoare care te atrag mereu si este cel mai dotat magazin din constanta.are produse de calitate,iar zona in care este amplasat magazinul este una ideala,fiind in centrul Constantei

mioaratalaban pe 19.08.2010 (09:58)

am intrat intamplator in acest magazin si mi-a placut modul in care vanzatoarele stiau sa-ti ofere detalii despre orice parfum, colectii noi, oferte, promotii....
totul a fost ok . mi-am cumparat un parfum si ramas placut surprinsa ca se poate si un altfel de comportament.

aydutza pe 19.08.2010 (18:13)

Mi-a placut ca este un magazin aprovizionat. Am gasit de fiecare data parfumul pe care il cautam. Iar acum sunt si reduceri.

lilya76 pe 20.08.2010 (09:41)

Este magazinul din care o data ce am intrat uit sa mai ies. Un univers al femeilor. Nu s-a intamplat niciodata sa nu gasesc ceea ce cautam. :)

lilya76 pe 22.08.2010 (13:06)

Este magazinul din care o data ce am intrat uit sa mai ies. Un univers al femeilor. Nu s-a intamplat niciodata sa nu gasesc ceea ce cautam. :) ceea ce inseamna ca este un magazin aprovizionat. Preturile sunt Ok atata vreme ce iti doresti sa cumperi produse de calitate. Asa cum ati spus si voi "Întotdeauna la graniţa dintre vis şi frumuseţe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuseţe, cosmetice şi parfumuri cel mai chic. Dinamism şi simplitate, excelenţă şi libertate, educaţie şi plăcere - într-un cuvânt, Sephora."

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Sephora - Tomis Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat