Total Fitness Delfinariu

5.0
5 voturi / 7 pareri
Adresa:
Strada Maior Sofran nr 9 Constanta
Telefon:
0341 45.87.10, 0731 97.28.69
Web:
http://www.fitnessconstanta.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Total Fitness Delfinariu"

n premiera in Constanta va puteti lucra fiecare grupa musculara cu ajutorul a 65 de aparate Weight Training Equipment folosite de campionii de body building americani. Aparatele ultra-performante se bazeaza pe sisteme de cablu, curele, discuri si gantere cu greutati de la 2 la 80 de kg. Sala noastra va invita sa testati aparatele Life Fitness, Hammer Strenght si inovatorul Hammer Strenght Heavy Duty Combo Rack!

Cea mai mare si performanta sala de fitness din Constanta, Total Fitness Gym va sta la dispozitie in vederea tonifierii si dezvoltarii musculaturii sub indrumarea celor mai buni antrenori care va vor sfatui in programe personalizate de exercitii.

De asemenea, doamnele sunt invitate sa-si defineasca intr-un mod armonios silueta prin programe de fitness accesibile, graduale astfel
Categorie: Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "Total Fitness Delfinariu" (7)

andnobody pe 07.03.2010 (21:34)

la aceasta sala am facut eu aerobic. m-am distrat foarte tare si mi-a placut la nebunie programul ales de Dana. deasemenea, baietii care ne urmareau atent cand faceam cardio erau super draguti si nu ne lasau sa lenevim pe banda. recomand cu incredere sala de la delfinariu.

lexami pe 09.03.2010 (08:18)

Am ajuns aici la recomandarea unor prieteni si nu mi-a parut rau. Este o sala bine dotata, cu oameni amabili, curata, m-am simtit foarte bine, chiar vreau sa merg din nou. Baietii de acolo sunt bine pregatiti si indicatiile lor sunt mereu folositoare. Felicitari! Mergeti cu inredere la sala de la Delfinariu, este cred una dintre cele mai bune din Constanta, raport calitate - pret.

modificat de lexami pe 09.03.2010 (08:28)

usurelucarmen pe 10.03.2010 (16:46)

Am ajuns la Total Fitness Delfinariu in vacanta de vara la recomandarea unor prietene. Am remarcat profesionalismul antrenorului si chiar sunt hotarata sa incep din nou sa merg la sala. Felicitari pentru tot ceea ce au facut pentru mine.

chisa pe 12.04.2010 (23:42)

NO COMMENT! Mafioti imputiti, un individ de acolo ma luat la bataie si mau dat afara ca "le stric afacerile" pfuuuuu deci nici sa nu aud de ei!!!

modificat de pe 12.04.2010 (23:45)

bodybuildingnerd pe 12.04.2010 (23:51)

Si eu am patit ceva asemanator amice, pe mine m-au dat afara intr-un mod brutal pentru ca li sa parut ca fac exercitii "prea periculoase" si ca isi asuma ei raspunderea! Nu faceam nimic periculos stai linistit, sunt ei nepriceputi si inculti! Sala e chiar misto dar personalulu nu am cuminte VAI SI AMAR!! Imi pare foarte rau de domnisoara Lavinia de la receptie pentru care aveam o stima deosebita, mam facut de ras si fatza de ea!

andrei pe 12.04.2010 (23:58)

vai e oribil, si de mine sa luat un tip mare de acolo, era sa imi dea cu haltera in cap! avea impresia ca ma uit ciudat la el dar eu ma uitam cat impingea ca impingea 200 kg! nici eu nu am mai trecut pe acolo de la incindentu ala, ce sa stau eu acolo cu morcovu'n cur ca poate ma omoara unu! dai draq doamne iartama cu golani lor cu tot!

Comenteaza
Nicolae Ceti pe 30.05.2010 (13:21)

Eu ma antrenez de foarte mult timp acolo si nu am avut niciodata o problema cu antrenorii sau baietii de acolo, vine acolo si campionul de la culturism Andrei Mitea, cu care ma inteleg foarte bine. Intradevar sunt multi huligani acolo dar cu mine nu au treaba

Tavi pe 01.06.2010 (14:05)

Este cea mai tare sala din Constanta Am fost prin toate salile si pot spune din tot sufletul ca toate la un loc nu fac cit aceasta sala .Legat de calitatea celor ce frecventeaza sala , sint aceleasi persoane care merg si la celelalte sali . Ce pot sa zic e ca in 3 ani in care vin aproape zilnic nu am asistat la vre o discutie neciviliata . Nu zic ca nu se poate sa mai apara mici probleme dar e ceva normal asta se intimpla peste tot .Dupa ce a devenit cea mai buna sala f multi au migrat din celelalte sali lucru care a deranjat pe unii.

toma aurelian pe 15.10.2010 (22:07)

sunt prea mari unii pe acolo...ce mananca?? :))

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Total Fitness Delfinariu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat