Tratadent

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. I. G. Duca nr. 32 Constanta
Telefon:
0371 09.63.73
Fax:
0241 67.07.88, 0722 51.19.79
Web:
http://www.tratadent.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Tratadent"

O clinica stomatologica din noua generatie: cele mai noi si mai performante materiale, conditii optime de tratament si, inainte de orice, calitatea de varf a actului medical stomatologic.

Fiecare pacient beneficiaza de un tratament individual, din acest motiv incercam prin toate mijloacele posibile sa va asiguram comfort maxim pe toata durata tratamentului; pacientul va fi monitorizat de catre medicul curant pe durata tratamentului si post tratament (profilaxii periodice). La acestea se adauga si alte beneficii: reduceri de preturi, posibilitatea de a plati atat cash, cat si prin intermediul cartilor de credit.

Satisfacem cele mai exigente cerinte privind estetica dentara imbinind tratamentele moderne de cosmetica dentara (albiri profesionale in cabinet) cu tratamente interdisciplinare: protetice de lux (ceramica pe suport de zirconiu, ceramica pe suport de aur platinat, fatete ceramice), ortodontice (aparate ortodontice fixe ceramice si invizibile) si implantologice.

Daca ar fi sa retineti un singur lucru despre Tratadent este ca aici durerea este combatuta prin toate mijloacele medicale disponibile.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Tratadent"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat