Cabinet de avocat Cezar Lacraru

0.0
0 voturi / nicio parere

Descriere "Cabinet de avocat Cezar Lacraru"

Cabinetul de avocat Cezar Lacraru a fost înfiinţat de către avocat titular Lăcraru Cezar - Toma prin decizia nr. 185 din data de 05.06.2007 a Baroului Dolj şi funcţionează în temeiul Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.

Avocat Lăcraru Cezar - Toma este membru al Baroului Dolj din anul 2005, fiind avocat stagiar la Societatea Civilă Profesională de Avocaţi "Oancea, Răduleţu şi Gherghe", iar din anul 2007 devenind avocat definitiv şi titular al cabinetului de avocat.

Cabinetul de avocat Cezar Lacraru prestează toate activităţile prevăzute de legea de organizare şi exercitare a profesiei de avocat: consultanţă juridică, redactare acte, atestarea identităţii părţilor şi darea de dată certă actelor redactate, apărarea intereselor clienţilor în faţa instanţelor de judecată, a organelor de urmărire penală, a autorităţilor cu atribuţii jurisdicţionale, a notarilor publici şi a executorilor judecătoreşti, a organelor administraţiei publice şi a instituţiilor, precum şi a altor persoane fizice sau juridice.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Cabinet de avocat Cezar Lacraru"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat