Cabinet Particular Dr. Cotarcea Smarandita

5.0
2 voturi / 18 pareri
Adresa:
Strada Brazda ,bl 37 ,ap 2 Craiova
Telefon:
0251 59.94.33
Modifica date de contact

Descriere "Cabinet Particular Dr. Cotarcea Smarandita"

Modifica descrierea

Pareri despre "Cabinet Particular Dr. Cotarcea Smarandita" (18)

claudia_gradinaru pe 24.05.2010 (14:01)

super doctorita! super profesionista! personal calificat si atentie maxima fiecarei paciente. o recomand cu placere!

roxi pe 22.10.2010 (15:16)

pot sa va spun ca mi-a placut la doamna dr cotarcea modul cum stie sa minta oamenii e de apreciat am dus o sarcina pina la capat la dansa mergand luna de luna la consultatii si facand toate analizele cerute iar in momentul nasteri doamna doctor nu s-a putut deplasa pt a naste cu dansa desi asa a fost intelegerea,nu a dat nici macar un telefon la med de garda pt ai spune ca sunt pacienta dansei.ea nu se deplaseaza decat la cezriane pt ca le programeaza dar la nasterile normale nu, doar daca ai norocul sa nasti cand e ea de servici.nu cred ca e frumos din partea ei dupa 9 luni de zile sa te lase balta.asta e sper sa nu mai loati si voi tapa mai bine intrebati de la inceput pt a sti ce aveti de facut.va pup.ac sunt bine si eu si fetita datorita med de carda care a fost f de treabasi a stiut ce face desi este med rezident.

eli stefan pe 10.02.2011 (19:19)

suuuper medic!!! am nascut o fetita minunata si sanatoasa datorita dansei! nu stiu cati medici refuza micile sau marile atentii din partea pacientilor dar dansa sigur o face! mai rar asa ceva! toata stima pentru d-na dr. Cotarcea!

ianovici madalina pe 27.04.2011 (20:17)

este od dr cotarcea din toate punctele de vedere,de medic ,de om,etc

DANA pe 22.02.2013 (00:11)

PRIETENA MEA A NASCUT CU EA, buna profesional insa referitor la atentii pot spune ca le ia pe toate fara retineri:)

Comenteaza
ALi pe 07.11.2011 (16:07)

Care sunt preturile?:D

ana pe 07.03.2012 (11:36)

Nu mi-a placut pentru ca este foarte expeditiva, pina te dezmeticesti sa te ridici de pe pat, a si disparut din cabinet sa se ocupe de altcineva, si ramii cu intrebarile in git. Cind in sfirsit o prinzi si ceri lamuriri, i se pare ca o acuzi pentru ce a facut, sau ce nu a facut.
La recoltari o lasa pe asistenta, care te rupe ...

OTZ ISAR MARIANA-JENI pe 11.03.2012 (16:16)

Tot respectul meu pt.profesionalismul d-nei doctor Cotarcea! Sunt pacienta dansei din anul 2000 si nu am fost niciodata dezamagita de comportamentul dansei,sau de diagnosticul+tratamentul dansei! O adevarat prfesionista si cu o inima imensa!Nu as schimba-o pt.nimic in lume,si din aceasta cauza de cate ori vin in tara fac si o consultatie la dansa,caci,desi ma aflu intr-o tara a perfectiunii(Elvetia)medicii de aici nu au fost in stare sa vada un fibrom de 2-3 cm...pe cata vreme dansa...nici nu introducea binedispozitivul ecografului,ca si incepe sa-m descrie ce si cum si sa-mi spuna ce am de facut!...Bravo dansei!...Doctori ca dansa nu intalnim in fiecare zi! Dar...este si normal,ca fiind fica celui mai bun medic ginecolog al epocii(d-nul Cotarcea),ca si dansa sa urmeze calea tatalui...si astfel avand experienta dansului si setea dansei de cunoastere...au dus la construirea unui medic perfect....si adorabil,in plus!...cu multa simpatie,Mariana (fosta Stamoulis...grecoaica!)

birla marilena pe 16.06.2012 (10:37)

o parere foarte proasta! am fost programata la cabinetul particular la ora8,30...la 8.35 m-a condus asistenta ...in cabitet sa ma dezbrac...si dupa 25 de minute de asteptare...m-am imbracat si am plecat...pentru lipsa de respect a doamnei doctor..care statea la ,,taclale '' cu doua persoane... nici macar nu se sinchisea de mine! Asta este nesimtire...!!!!!!!!

constantinescu pe 03.07.2012 (20:25)

nu mi-a placut nimic,nici ca doctor,ca om nu mai vb este este jos
aroganta maxima

nu mi-a placut nimic

mady pe 03.08.2012 (11:15)

supet om super doctor

alina pe 21.09.2012 (09:24)

Este medicul meu ginecolog de peste 5 ani, am nascut cu dansa si mi-a rezolvat totdeauna orice problema medicala care a aparut.Este un om deosebit!!!

Lostritza pe 07.03.2013 (09:44)

Doamna doctor Cotarcea este direct responsabila de faptul ca am pierdut sarcina in 33 de saptamani, in urma cu doi ani. M-am dus la dansa la cabinet la fiecare doua saptamani, cateodata chiar saptamanal, de cate ori imi spunea, am luat de fiecare data tratamentul indicat, am facut ecografii, insa din cauza incompetentei si nepasarii acestui medic, am pierdut copilul. Trei medici pe care i-am consultat ulterior mi-au spus toti acelasi lucru: aceasta tragedie putea fi evitata daca doamna doctor casca ochii in ecografii. Se vedea clar din saptamana 14 ca lucrurile nu sunt in regula dar, din pacate, am mers pe mana acestui medic criminal. Am ajuns la spital intr-o noapte, cu hemoragie si doamna doctor nici nu a catadicsit sa vina. Un medic incompetent si un om infect care nu a avut decenta sa recunoasca faptul ca a provocat o tragedie!

patraulea pe 26.03.2013 (20:02)

Toata stima pt Dm Dc Cotarcea este o doctora fr fr fr buna mergeti fara griji si nu va loati dupa ce zice lumea asta mincinoasa nu este asa cum spun ei ca te stoarce de bani. este parerea mea cel mai bun medic din craiova

pitica pe 10.08.2013 (11:25)

D na doctor cel mai bun ginecolog v o recomand cu incredere rezolva toate problemele medicale

Asistenta D nei doctor satena foarte arogante vorbeste la pertu cu pacientele nu are bunul simt a avut o asistenta inainte foarte amabila dar nu mai este dar nu conteaza asistenta si doctoral mergeti cu incredere si evitati asistenta

mimi pe 16.08.2013 (10:48)

D na doctor Cotarcea mi a rezolvat mai multe problem printer care cea mai importanta de infertilitate daca aveti probleme de acelas fel mergeti sigur vi le poate rezolva

In cea ce priveste asistenta cea noua asa este cum spune d na de mai sus aroganta putin spus nu stie sa explice o reteta...si mai multe ..

anghel izabela pe 28.01.2014 (13:46)

atunci cand ma gandesc la generozitate si profesionalism desavarsit nu ma pot gandi la alta persoana, decat la mega omul-medic smarandita cotarcea! respect, muuult repect si jos palaria pentru tot ce face!cele care o critica sa faca si ele ce face dansa, pana atunci sa -si vada gunoiul din ograda lor, toate neavenitele...multumiri si asistentelor, doua fetite dulci si foaaarte amabile!cu drag, iza!

IOZEFINA pe 28.08.2014 (09:36)

dc cotarcea , este f buna , ca medic a fost la explica f bine

marinescu mirela pe 16.10.2015 (21:59)

chiar nimic...

extrem de volubila la plata onorariului fara bon fiscal...analizele sunt ignorate,nu are o schema de investigare din care sa poata concluziona un minim diagnostic,dialog jignitor usor vulgar,pune pacienta in aversiune sugerand cauze ale bolii pe multiple planuri fara sa fi indicat investigatii,ignorand istoricul bolii pacientului.asistenta respingatoare nepoliticoasa.dezamagire,timp pierdut,induce confuzie,nesiguranta,teama... ... afisul de pe usa interioara o arunca in penibil ireversibil : " cine adreseaza de doua ori aceeasi intrebare ,plateste de doua ori consultatia..."!!!!! doar banii vorbesc in cazul acestui medic!

Andreea pe 21.12.2016 (14:58)

Nimic.

Incepand din momentul in care am sunat pentru o programare asistenta m'a intampinat cu un ton deranjant, 'eh, macar doctorul sa fie bun' am zis, am intrat in salon, am asteptat o groaza de timp peste programarea mea(pentru cunsultatie) pentru ca mai apoi, la finalul ei 'doamna doctor' sa nu imi dea nici un diagnostic, si sa strambe din nas in momentul in care i'am spus ca nu am sa ii dau 5 milioane in ziua respectiva pentru analize. Mi'a luat 100 de lei pe consultatie (fara sa aiba habar ce aveam, retineti). Daca aveti multi bani de dat pentru servicii infecte si inutile, mergeti, daca va pasa insa de sanatatea dumneavoastra, nu va pot spune unde sa mergeti, insa cu siguranta nu ar trebui sa mergeti aici. O zi buna!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cabinet Particular Dr. Cotarcea Smarandita"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat