Divas Salon

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. 22 Decembrie 1989 Craiova
Telefon:
0726 67.08.58
Modifica date de contact

Descriere "Divas Salon"

Modifica descrierea

Pareri despre "Divas Salon" (3)

botikroz pe 04.12.2010 (15:53)

Recomand salonul DIVAS atat pentru coafura cat si pentru mfetele au lucrat la Marian Cotoi si dupa plecarea lui si-au deschis acest salon. Am fost foarte multumita de ele. Cu machiajul, am avut o zi mai "proasta" cu tenul, insa a iesit foarte bine pana la urma. Am avut mai multe fete care s-au coafat acolo si toate au fost multumite. Produsele din ce stiu sunt : BES, Matrix, L'Oreal Professional, JOICO, OPI, ACADEMIE. Or mai fi si altele insa nu mai retin. La coafura e Mihaela si la machiaj Raluca.achiaj, manichiura.
machiajele sunt super profesioniste,aici mi-am schimbat lookul printr-0 tunsuare bob scurt si sunt foarte multumit,apelez la fete pt orice ocazie speciala din viata mea.cu toate ca se afla in centrul orasului au preturi rezonabile si foarte ok pt orice buzunar.mergeti cu incredere

semida pe 20.02.2011 (01:58)

fetele sunt niste profesioniste din toate punctele de vedere

capsunica pe 13.06.2011 (22:46)

un salon curat, elegant, cu un personal de exceptie ( amabile, profesioniste, cu mult bun simt );, cu preturi f bune. Incercati fara sa ezitati o schimbare de look la Mihaela, o sedinta de cosmetica la Adina si Raluca si desigur un machiaj la Raluca si sigur va veti simti adevarate dive; iar daca vreti sa ramaneti dive includeti salonul Divas in viata voastra. Pentru toate clientele Divas: sa fiti mereu frumoase si sanatoase!

RuXy pe 20.07.2011 (20:10)

Unde este acest salon?

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Divas Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat