Grant Sala

3.0
1 vot / nicio parere
Adresa:
Strada Stirbei Voda nr.7 Craiova
Telefon:
0746 14.16.96
Modifica date de contact

Descriere "Grant Sala"

Mancarea este, da capo al fine, italieneasca iar bucatarii au fost instruiti in acest sens de un maestru bucatar chiar din Italia. Produsele sunt, in mare parte, aduse de acolo. Iti vei putea alege, din meniul bogat, Zupe (supe) - creme precum Minestrone (cu mazare, morcovi, ardei gras, dovlecei, vinete, ceapa, rosii, piper); Antipasti freddi (Carpaccio di salmone, daca iti place somonul cu lamaie si ulei de masline).

Iti vor face cu ochiul multe sortimente de spaghete, orez, preparate din carne de pui (specialitati deosebite Carne di pollo, precum Petto di Pollo al Gorgonzola, pe care vi-l recomand: piept de pui, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, gorgonzola si smantana), porc, vita, salate sau pizza.

Evident, la final, merge un tiramisu sau un profiterol. Vei remarca in meniu vinuri de la toate marile case romanesti. Asta... ca masa sa fie intreaga. Oricum, si la capitolul bauturi-racoritoare-cafele aveti ce alege. O seara la terasa Grant Sala nu se uita usor. Trebuie sa incerci!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Grant Sala"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat