Ina Center

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Strada Oltet nr. 2-4 Craiova
Telefon:
0251 41.80.60
Modifica date de contact

Descriere "Ina Center"

Prin diversitatea produselor si profesionalismul personalului magazinului, Ina Center intampina dorintele fiecarui client. Sau cel putin se doreste acest lucru!
Fie ca ne lipsesc produse cosmetice pentru baie si ingrijire corporala cu parfum de iasomie sau orhidee proaspete, fie ca dorim sa testam ultimele parfumuri aparute, farduri sau produse pentru par, intotdeauna vom gasi un motiv pentru care vom intra in magazinele Ina Center. Aici vom gasi o cosmetice de lux: Kenzo, Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Bucheron, Thierry Mugler, Rochas, Mont Blanc, Carolina Herrera, Gucci, Escada, Lancome, Dior, Chanel. Brand-ul Clarins ofera unele dintre cele mai bune produse cosmetice de ingrijire si tratament a fetei si corpului, cu extract de plante, tratamente speciale, de infrumusetare, pentru toate tipurile de ten.
Modifica descrierea

Pareri despre "Ina Center" (1)

raluca_ok pe 23.08.2010 (14:14)

INA CENTER cred ca este cea mai mare retea de parfumerie din tara.Am regasit-o in Brasov,Timisoara,Constanta,Oradea,Bucuresti,chiar si in Sinaia.Imi plac marcile de parfum pe care le comercializeaza ,iar preferatele mele sunt cele din gama Kenzo sau JEAN-PAUL GAULTIER.Ponderea cea mai mare o au produsele de parfumerie,dar sunt si produse de machiaj sau de ingrijirea pielii.

Mi-ar place daca ar schimba in Craiova locatia intr-una mai mare si mai moderna.Un plus ar fi schimbarea structurii magazinului in magazin deschis de tip autoservire,ca clientul sa aiba acces direct la produse fara a avea ca intermediar un asistent de magazin.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Ina Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat