Leonardo - Centrul Comercial Mercur in Centrul Comercial Mercur

4.3
10 voturi / 13 pareri
Adresa:
Calea Unirii, nr. 14 Craiova
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo - Centrul Comercial Mercur"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.
Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo - Centrul Comercial Mercur" (13)

ramonik12 pe 23.04.2010 (14:22)

sunt produse de calitate,am cumparat o pereche de cisme si am fost multumita de ele.
sper sa castig sa-mi cumpar pantofi sau sandale deoarece bugetul meu e mic si nu-mi permit

miss_loredana88 pe 23.04.2010 (17:03)

Imi place foarte mult magazinul LEONARDO deoarece exista o diversitate de produse, pe toate gusturile! Am achizitionat multa incaltaminte de-a lungul timpului din acest magazin si pot spune k sunt foarte multumita atat de calitate, cat si de modele si preturi (mai ales knd sunt diverse promotii sau in perioada reducerilor). Il recomand cu caldura!

aylyn11 pe 23.04.2010 (17:35)

Am cumparat cizme si pantofi de la Leonardo! Raman fidela acestui magazin pentru ca mi-a placut calitatea produselor si pentru ca lucratoarele stiu sa atraga clientela. Cinste lor ca isi vand marfa intr-un mod asa de placut! Oricum, despre incaltaminte nu am spus vorbe gratuite, calitatea cizmelor chiar este excelenta!

baban.ileana pe 26.04.2010 (00:58)

sunt foarte multumita de produsele pe care le expun ai de unde sa alegi chiar si pentru copii. mi-am cumparat multa incaltaminte de la leonardo si mie si baieteluluyi meu dar si sotului. sunt multumita desi uneori exagereaza cu preturile

cr3atzZza pe 26.04.2010 (16:01)

se gasesc produse de calitate,foarte multe modele pentru toate gusturile,modele destul de dragute.eu mi-am cumparat cizme si pantofi si sunt foarte multumita de calitatea lor.cel mai mult imi place cand sunt reduceri sau promotii pentru ca nu imi pot permite tot timpul deoarece uneori cam exagereaza cu preturile.

modificat de cr3atzZza pe 26.04.2010 (16:07)

BARBUMARIA pe 26.04.2010 (21:50)

am fost de foarte multe ori la leonardo.servirea este ireprosabila dar calitatea lasa de dorit.incalcamintea nu te tine mai mult de o luna.si asta cred ca intr-un caz fericit.chiar am cumparat de acolo de cateva ori si m-au tinut cam o saptamana respectivele ghetutze si sandale.dar pe colega au tinut-o o luna.

modificat de BARBUMARIA pe 26.04.2010 (21:57)

andravanca pe 28.04.2010 (18:42)

Magazin elegant, cu personal calificat si bine instruit, gata oricand sa te ajute cu o parere sau o sugestie. Modele multe si dragute.

oana pe 11.06.2010 (07:43)

Da.imi plac produsele de la leonardo!Dar sunt scumpe

Maya93 pe 28.08.2010 (17:10)

servirea este impecabila....este tot timpul cineva care sa te ajute,incaltamintea este de calitate iar modelele sunt interesante si la moda

sunt preturi destul de "piperate"...

taty pe 11.10.2010 (16:55)

eu pot sa spun ca mi-am luat ghete de la Leonardo si inca le port.este al treilea sezon.de specificat:sunt din piele,atat exteriorul cat si interiorul.ideea este ca le pot achizitiona doar cand sunt reducerile.este adevarat ca preturile sunt cam mari la produsele din piele.o zi buna si la cat mai multe reduceri!

gianina pe 26.03.2011 (15:59)

mai terminati cu leonardo, e o firma cat de cat k lumea am lucrat acolo 4 ani stiu tot ce se intampla!!au papuci,pantofi etc de calitate stiu ce vb!!

veveritaRita pe 18.10.2011 (01:49)

de fiecare data au reduceri foarte bune
au incaltaminte ok
fetele te servesc repede

in sezon preturile sunt cam piperate

miha2011 pe 19.11.2011 (16:45)

In acest magazin se gasesc toate stilurile de incaltaminte: sport, papuci, elegant....
Foarte important : au incaltaminte pentru toata familia :barbati, femei, copii si pentru toate varstele.
Se adreseaza tuturor buzunarelor avand preturi bune, reduceri substantiale, incaltaminte din piele si incaltaminte din inlocuitori.
Au si ciorapi, substante pentru intretinerea incaltamintei , branturi, accesorii variate (genti, portofele, curele, ochelari...), deci nu trebuie sa cauti in zece magazine sa ti iei toate astea.
Accepta multe tipuri de cardurile de credit.
Personalul este foarte rabdator si amabil.

au putine sortimente la incaltamintea din piele, la gentile din piele si la incaltamintea sport "de firma".La aceasta din ultima categorie modelele sunt vechi.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo - Centrul Comercial Mercur"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat