Model Club

5.0
1 vot / 8 pareri
Adresa:
Strada Stirbei Voda, nr.19, bl. D3A Craiova
Telefon:
0721 21.27.01
Modifica date de contact

Program "Model Club"

L-S : 09:00 - 21:00 Modifica programul

Descriere "Model Club"

Model Club ofera urmatoarele : sauna, dans sportiv, solar, aerobic, karate & fitness.
Categorii: Solar, Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "Model Club" (8)

Andreea pe 24.09.2011 (23:12)

faptul ca era aproape de casa :)

nimic! in primul rand m-a socat faptul ca instructoarea nu lucreaza, daca o clienta intreaba cum poate sa faca exercitiile daca nu a mai venit acolo instructoarea ii spune sa se uite la cele vechi care deja cunosc programul vechi si acelasi de ani de zile. E o sala care nu cred ca e spalata prea des, abonamentul e ieftin e adevarat dar ce folos , in plus de asta instructoarea mananca adeseori cornuri, prajituri in timpul programului, numara exercittile cu gura plina, nu are respect pentru cliente, un alt lucru m-a socat ca unele cliente ii fac cadouri destul de des. Deci nu va duceti acolo, alegeti o sala cu abonament poate putin mai scump dar unde sa va simtiti bine.

ema pe 01.10.2011 (17:16)

Atmosfera de la sala ,faptul ca se lucreaza serios(daca te intereseaza lucrul, nu uitatul in oglinda),faptul ca vin doamne si domnisoare seriose ,instructoarea care este competenta si apropiata de toata lumea.Mi-am permis aceste pareri , intrucat frecventez acest club de cca.3 ani.Restul sunt rautati...

andreea pe 01.10.2011 (20:58)

draga Ema esti cumva una dintre " prietenele" instructoarei?
Ceea ce am scris mai sus nu sunt rautati e pur si simplu adevarul gol - golut. Spui ca domnisoara Cici este competenta?
O instructoare adevarata nu " trage chiulul" ci lucreaza cot la cot cu clientele, in occident o dadeau demult afara.

Comenteaza
andreea pe 01.10.2011 (21:03)

draga Ema, esti cumva una din "prietenele" instructoarei?
Ceea ce am scris mai sus nu sunt rautati e pur si simplu adevarul gol-golut.Spui ca domnisoara Cici e competenta? O instructoare adevarata nu " trage chiulul" ci lucreaza cot la cot cu clientele. Ea lucreaza doar de doua - trei ori pe an , daca te duci acolo de trei ani stii asta foarte bine. Eu am fost doi ani acolo. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca are acelasi program de exercitii de 10 ani, neschimbat, exercittile trebuie variate.
Oricum cine se va duce acolo va constata ca tot ceea ce am scris e adevarat.

ema pe 02.10.2011 (16:47)

Nu sunt prietena instructoarei,dar daca este asa cum spui cum de-ai rezistat 2 ani in acele conditii mizere? Nu ma deranjeaza parerea ta ,fiecare are dreptul la opinie ,ci modul in care o faci!Cum poti sa afirmi ca persoanele care frecventeaza clubul sunt vulgare?Le cunosti?Esti informata ce pregatire au?
Este foarte usor sa arunci cu noroi,poate ramane ceva...In orice caz cele care sunt multumite de instructoare vin din toate cartierele orasului,chiar daca te deranjeaza.Este ultimul meu comentariu la "reclama" ta

andreea pe 02.10.2011 (17:19)

Daca nu te deranja parerea mea nu mai scriai nimic deci e clar ca te deranjeaza. in rest, toate bune

ELLI pe 26.10.2011 (11:29)

Eu as simplifica un pic lucrurile: "nu-ti place,nu vii!".Sunt foarte multe sali in ziua de azi,ai de unde alege.Si totusi aceasta sala,este mereu plina...si daca dumneavoastra sunteti atat de revoltata,cum ati putut rezista 2 ani..? si sa ma iertati dar nu inteleg ce legatura are faptul ca instructoarea e iubita si primeste atentii,cadouri sau ce ziceti acolo ...multumesc

andreea pe 30.10.2011 (12:16)

...

am rezistat doi ani pentru ca nu aveam o alta sala mai aproape de casa, a fost singurul avantaj. sunt multe sali in oras dar e greu cu distanta, oricum regret ca m-am dus acolo atata timp mai bine lucram acasa .
Doamnele de acolo ii fac atentii si cadouri instructoarei pentru ca stiu ca e profitoare si pentru ca asta asteapta cel putin de la clientele permanente. Din cate stiu e prost platita cel putin asa vorbea lumea pe acolo macar sa-i mai iasa si ei un cadou acolo. Ar merita sa primeasca atentii daca ar lucra si si-ar face datoria dar e inadmisibil de comoda pentru o instructoare de finess-aerobic.
Lumea se duce acolo pentru e cam singura sala cat de cat centrala unde este si aerobic iar un alt motiv este si abonamentul ieftin. La Club Lotus nu mai exista aerobic, nici la Club Eagle. Avantajul e pozitia acestei sali si pretul abonamentelor de aceea e mereu plina.
Model Club e o sala destul de murdara, daca ati fost acolo nu se poate sa nu fi fost dezgustata de saltelele acelea care de cand a fost deschisa sala, de mai bine de 10 ani nu au fost spalate. Macar vara cand au vacanta ar putea sa le spele cu detergent daca nu vor sa cumpere altele. Dar asa e in Romania, daca sunt clienti lucrurile de ce sa se schimbe... banul sa iasa.

Carmen pe 23.04.2013 (17:53)

nimic

programul de exercitii de la model club este foarte agresiv, nu se poate lucra numai si numai cardio, exercitiile trebuie diversificate, prea multe sarituri, prea multe fandari, exagerat, eu am lucrat acolo 2 luni , efectiv nu mai puteam sa merg, de tocuri nici nu mai putea fi vorba, ajunsesem sa incalt numai balerini, ma dureau picioarele permanent, am fost la mai multe sali din oras si nu mi s-a intamplat asa ceva. normal ca instructoarea nu lucreaza pentru ca la cei 45- 46 de ani ai ei ( cecilia glazer e numeleinstructoarei) n-ar mai putea sa se ridice din pat.
in rest ce-as putea sa mai spun, conditii nu prea sunt, saltelele sunt intr-adevar murdare, la wc miroase urat permanent, nu spala si nu curata nimeni. in concluzie, cautati alta sala.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Model Club"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat