Restaurant People's

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Vasile Alecsandri, Nr. 164 Craiova
Telefon:
0351 46.45.41
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant People's"

Un restaurant in care eleganta si bunul gust se imbina cu sobrietatea dand o nota intima ambiantei. People's este un astfel de local, select si placut. In momentul in care intri, nu vei gasi opulenta sau contraste care sa te deranjeze. Vei observa glastre sau jardiniere de flori asezate discret, mobilier in culori armonioase si calde iar muzica... ei, da!

Muzica chill, lounge si jazz iti va mangaia simturile, intregind atmosfera sobra si distinsa. Adauga mirosul proaspat al florilor de primavara sau amarui al tufanelelor de toamna care strajuiesc o terasa de zile si seri calde si vei intelege spiritul People's.

Restaurantul, pe langa terasa de 35 de locuri, are doua nivele: parter, cu un salon pentru nefumatori de 35 de persoane si etaj, unde vei putea alege dintre un salon de 20 de persoane, si altul, mai spatios, de 30 de locuri. In consecinta, se preteaza pentru conferinte sau intalniri restranse de afaceri, in limita a 70 de persoane. People's iti va fi alaturi in orice situatie. Sobrietatea intima de la People's se regaseste si in oferta meniului. Restaurantul este clasic, cu bucatarie internationala,organizeaza evenimente in locatia proprie sau in alte locatii tinand cont pana la cele mai mici detalii de dorintele clientilor.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant People's"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat