Scoala de Soferi Lucian

0.0
0 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Henry Barbusse nr 3a (vis-a-vis de Politia Rutiera) Craiova
Telefon:
0749 55.54.33
Web:
http://www.lucianauto.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi Lucian"

Scoala de soferi Lucian este printre primele scoli cu acest profil infiintate in Craiova si care detine necesarul desfasurarii complete a activitatii, cu indeplinirea tuturor cerintelor legale si cu dotari care permit insusirea cunostintelor necesare legate de automobil.

Oferim scolarizarea pentru toate categoriile de permis de conducere, atat prin parcul de automobile cat si salile de curs in care se insusesc cunostintele teoretice de legislatie si mecanica auto. Inca de la infiintare Scoala de soferi Lucian a prezentat un partener de incredere pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere, aceasta reflectandu-se atat in gradul de promovabiliate al elevilor cat si in imaginea pe care si-a creat-o.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi Lucian" (4)

love_dealer pe 04.07.2010 (01:02)

Aici am urmat eu cursurile pentru permis, dar sincera sa fiu se fac numai chestii nasoale..si daca eu am castigat scoala (a fost o sponsorizare) pentru ca am participat la un concurs toti m-au tratat ca atare..ca d`ehh..n`au primit bani..da` oricum nu mi se pare cine stie ce..mai ales instructoru` Gaina..care nu isi da interesul si semneaza acte in locul tuturor..

Ankiss pe 08.07.2010 (23:21)

Sincera sa fiu scoala de soferi a fost pentru mine o experienta extrem de placuta. L-am avut instructor pe d-l Dimieru care pot sa spun ca m-a invatat sa conduc destul de bine ( la asta a contribuit si vointa mea si pasiunea mea pentru masini). Nu am urmat cursurile lor de legislatie insa aveam colege care spuneau ca au retinut multe din aceste cursuri.

Avand in vedere ca am prins promotie (500 RON) nu am apucat sa fac toate sedintele si, inlocuindu-se masinile vechi , am avut ghinionul ca cu cateva zile inainte de examen sa se schimbe si cea pe care practicam eu si s-a schimbat cu una doar putin mai noua insa mult mai dificila. In rest totul pot spune ca a fost ok :)

Ramona0302 pe 11.07.2010 (20:34)

Eu am obtinut permisul de conducere acum 4 ani. La vremea aceea pretul era destul de bun pentru o scoala, instructorul super, consider ca am invatat bine si repede sa conduc, meritul este al lui, legislatia am invatat-o singura, nu m-am dus la cursuri, dar am reusit.

Am condus doua masini, lucru care nu mi-a placut atunci, (pe mai tarziu mi-a fost de ajutor), dar cand am dat orasul am fost intrebata de catre instructor, care din cele doua masini doresc sa o conduc, acest lucru m-a bucurat.

kaliff pe 17.02.2011 (18:30)

tot

cum dau si eu de cristi gheorge 00303205562427 are cineva nr. lui daca da tri... si mie mesaj va rog

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi Lucian"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat