Agentia de Turism Eurolines

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Str. Decebal, bl. J, parter (vis-a-vis de magazinul Tineretului) Deva
Telefon:
0354 40.11.81
Fax:
0254 23.42.20
Web:
http://www.eurolines.ro/
Email:
deva@eurolines.ro
Modifica date de contact

Program "Agentia de Turism Eurolines"

L-V:9.00-19.00; S:10.00-14.00 Modifica programul

Descriere "Agentia de Turism Eurolines"

Eurolines a insemnat inca de la inceput o aventura, un risc asumat cu scopul de a construi si apoi consolida o firma de transport care sa se caracterizeze prin calitate maxima in toate domeniile de activitate: curse de linie, curse ocazionale, servicii turistice si rent a car. Ne mandrim cu cea mai buna structura de distributie pentru serviciile pe care le oferim - 42 de agentii in toata tara si un numar considerabil de parteneri.
Credem in retea, interconexiune si echipa.
Dorim ca prin actiunile pe care le intreprindem sa devenim prima optiune pe care o alegi cand vrei sa calatoresti.
Eurolines Romania si-a inceput activitatea in 1995, iar din 1997 este membra al celei mai mari organizatii europene de transport rutier de persoane. In Romania, Eurolines este unul dintre cei mai importanti transportatori internationali de persoane, detine cea mai mare retea de agentii proprii de turism din Romania, a fondat prima societate de leasing destinat autocarelor si unul dintre primele locuri pe piata nationala de rent a car.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Pareri despre "Agentia de Turism Eurolines" (1)

dorina carpinisan pe 02.12.2012 (10:17)

mi-a placut toata calatoria , am venit pe data de 5 nov 2012 din Madrid pana in Deva. Mi-a placut tot ambientul din autocar , in primul rand , soferii au respectat cu punctualitate toate popasurile ce trebuiau facute, intre ei era o relatie colegiala super -OK, isi faceau probleme ca erau in intarziere 2 ore pana sa plece din spania dar nu a afectat pasageri sau intre ei tot timpul se vorbea foarte amiabil, ne-a dat o senzatie de relaxare si siguranta. Au fost cateva persoane care au incercat sa faca probleme dar li s-a vorbit frumos dar ferm si decent (fara amenintari ca la alte firme unde le-au mai si tras cativa pumni de l-a umplut de sange pe un calator(TABITA TOUR)).
Autocarul nu a fost foarte nou sa-ti ia ochii, dar a fost foarte confortabil, distanta dintre sacune era mai mare de iti incapeau genunghi, nu trebuia sa stai intr-o parte, spatarul se rabata pe spate foarte tare dar nu deranja persoana din spate, nu am avut in nici o parcare alba neagra sau alte neplaceri,au fost parcari civilizate. Intr-un cuvant CIVILIZATIE

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Eurolines"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat