Leonardo - Real in Real - Deva

3.4
5 voturi / 5 pareri
Adresa:
Calea Zarandului nr. 87 Deva
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo - Real"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.
Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo - Real" (5)

lisalarisa pe 23.04.2010 (14:18)

fetele care lucrau acolo s au oferit sa ne ajute in cautarea unor pantofi potriviti.au fost foarte dragute !iar faptul ca poti sa te plimbi printre rafturi(fara sa bati pe cineva la cap cu idei de genul "aratati mi l si pe acela") face foarte mult! iar preturile sunt accesibile pentru cei ce cauta si calitate

ninaiozefina pe 23.04.2010 (17:36)

Fetele de aici sunt amabile si dragute , dar din pacate nu toata marfa este de calitate.Iar preturile sunt umflate.Se vede cel mai bine in sezonul de reduceri

modificat de ninaiozefina pe 29.04.2010 (21:19)

criss1me pe 25.04.2010 (11:01)

ce pot sa spun.. nu va cumparati incaltaminte de la leonardo decat in perioada de mari reduceri. sunt foarte dezamagita de raportul calitate-pret..In ciuda faptului ca au marfa de proasta calitate,mereu imi cumpar incaltaminte de la ei,pentru ca nu am de ales. Este singurul magazin judet mai variat de incaltaminte( excluzand Benvenuti,care au niste preturi exagerate..). Drept consecinta,nu ma invat deloc minte,si cu toate ca ba mi se dezlipeste,ba mi se rupe incaltamintea cumparata de la leonardo,continui sa le fac vanzare..poate poate ma invat odata minte.. Despre personal pot spune ca marea majoritate se implica, insa nu este mereu acolo cand ai nevoie de el.. Interiorul este amenajat pe categorii, in functie de preturi si de modele. Asadar,eu v-am impartasit din experientele mele,depinde doar de voi ce veti alege..

modificat de criss1me pe 25.04.2010 (11:13)

fedramhd pe 26.04.2010 (09:26)

Gasesti incaltaminte pentru toate gusturile, precum si accesorii in ton cu incaltamintea.

dreeam pe 22.12.2011 (10:55)

preturile sunt foarte atragatoare unor persoane care le plac sa cumpere de la leonardo

mie m-ia placut totul nu pot sa spun ca sunt second hand

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo - Real"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat