Milan Gold - luliu Maniu

5.0
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
B-dul luliu Maniu , bl.2 (vizavi de COMTİM) Deva
Telefon:
0254 23.51.75
Web:
http://www.diamantiveri.com/
Modifica date de contact

Descriere "Milan Gold - luliu Maniu"

Buna ziua,
Familia ımpreună cu Dvs, stimatii noştri clienţi DİAMANTİ-VERİ a împlinit un an de la deschidere.Acum un an de zile firma noastra intra pe piaţa romănă fără să aibe nici cea mai mica îndoiala,deoarece aveam cunoştiintă de gusturile dumneavostră clasice şi moderne Ştiind ca Romania este una dintre cele mai vechi civilizaţii din Europa,era clar că populaţia acesteia nu putea avea decăt gusturi fine În domeniul bijuteriilor,motiv pentru care ne-am hotarăt sa acordam distributia unor firme de renume şi de încredere de pe piaţa Romăneasca.Avem onoarea de a vă prezenta o gamă de bijuterii din colectii İtaliene sau Fanceze,prelucrate cu meticulozitate şi experienţă de cincizeci de ani,finisate cu pietre de cea mai bună calitate la preturi accesibile.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Pareri despre "Milan Gold - luliu Maniu" (4)

claudiapetre pe 29.03.2010 (12:39)

Pot sa va spun ca de aici mi-am cumparat verighetele pentru nunta. Au bijuterii intr-o gama variata de modele si de buna calitate. Apoi mi-am luat si un latisor la schimb. Persoanlul e amabil, dragut, mereu dornic sa vina cu sfaturi si idei. Te simti foarte bine si dornic sa te intorci cat mai repede. Locatia este foarte frumos amenajata, primitoare, totul sclipeste de curatenie. Produsele sunt startegic aranjate. Mereu apar modele noi. E o placere sa intri in acest magazin.

liliana_tania22 pe 01.04.2010 (10:43)

Este locul preferat de unde cumpar bijuterii pentru diverse ocazii.Nu cumpar de valoare foarte mare dar cumpar in fiecare an cite ceva nou pt.fiica mea ex.cercei din aur alb cu filet care sunt preferatii ei,mai cumpar pandative pt lant de si le ofer ca si martisor,o bratara deosebit pt o nepotica de 1 ansi multe altele.Personalul e deosebit,inca de la intrare esti tratat cu respect ,au foarte mare rabdare cu clientii .Cand intru acolo stau si cate o ora fiindca au foarte multe bijuterii frumoase si e greu sa te decizi.Au o gama variata de bijuterii,ofera garantie la acizitionarea unei bijuterii deci dupa parerea mea e un loc minunat.

cecilia pe 06.12.2010 (11:23)

buna..de aici mi-am luat , iau si imi voi lua mereu bijuteriile...fetele sunt dragute si te sfatuiesc in functie de buget...imi place ...revin mereu cu drag

^_^Raula^_^ pe 08.01.2011 (19:56)

imi place magazinul chir inainte de craciun mia cumparat mama o pereche de cercei , si acum de-o saptamana sia luat si ea alti ....e un mag bun pt bugetul lui parintilor mei...revenim cu drag si noi

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Milan Gold - luliu Maniu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat