Alb si Negru

5.0
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Domnească nr. 18 Galati
Telefon:
0236 49.76.64, 0741 14.84.14
Web:
http://www.albsinegru.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Alb si Negru"

În cele mai importante eveneminte din viaţă, imaginea cuplului trebuie să fie unitară – ne îmbrăcăm şi ne armonizăm în cuplu. Din acest motiv, Agnes Toma şi Dinasty au creat împreună reţeaua de magazine Albşi Negru, special pentru ca tu şi perechea ta să găsiţi, în acelaşi loc, cele mai frumoase şi actuale ţinute de seară şi de ceremonie. Numele a fost inspirat de culoarea rochiei de mireasă (Alb) şi a costumului de mire (Negru).
Modifica descrierea

Pareri despre "Alb si Negru" (3)

vio_dreams pe 10.05.2010 (00:43)

Mi-am cumparat de aici rochia de mireasa si am fost foarte placut impresionata.Desi preturile sunt putin cam piperate pentru buzunarul meu, a meritat pe deplin.Cel mai mult mi-a placut faptul ca angajatii sunt foarte prompti si serviabili, mi-au oferit chiar si consiliere,Mi-a mai placut faptul ca rochia mi-a fost modificata dupa formele mele si ca au fost foarte rapizi si eficienti.Un zece cu plus atat pentru impactul vizual cat si pentru servicii.

onealinne pe 11.05.2010 (10:10)

Sora mea si-a cumparat rochia de mireasa de la acest magazin si intradevar nu ai ce sa reprosezi atat la calitatea produselor cat si la calitatea serviciilor caci fetele de acolo sunt extem de dragute si sincere in ce priveste aprecierile asupra felului in care iti sta...au ajutat-o pe sora mea sa-si aleaga cea mai potrivita rochie si i-au facut modificarile necesare in cel mai scurt timp posibil. bravo!

Lara88 pe 06.07.2010 (16:20)

model in primul rand ,calitatea si absolut tot

pretul cam ridicate:">

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Alb si Negru"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat