BT Leasing

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Brailei 132, et.2 Galati
Telefon:
0336 40.19.26, 0749 18.17.85
Fax:
0336 40.19.27
Web:
http://www.btleasing.ro
Modifica date de contact

Descriere "BT Leasing"

Constituita în iunie 1995, S.C. BT Leasing Transilvania a fost gândită şi creată pentru a desfăşura operaţiuni de leasing , intr-un peisaj in care existau foarte putine societati de profil. Acţionarii erau exclusiv persoane fizice de cetăţenie română.

În septembrie 1995 are loc o creştere a numărului de acţionari prin admiterea de noi membrii printre care Banca Transilvania.
Intr-o perioada de instabilitate economica si cu o legislatie inadecvata, prin profesionalismul angajatilor si responsabilitatea asumata de a oferi solutii de finatare adaptate fiecarui client, BT Leasing Transilvania S.A. si-a crescut continuu si constant numarul clientilor.

In 2002 Banca Transilvania devine unicul acţionar şi are loc o modificare a politicii societăţii care duce la un management modern caracterizat prin deschidere si flexibilitate.

Începând cu anul 2003, BT Leasing Transilvania SA beneficiază de linii de credit din partea BERD si a Uniunii Europene, facilităţi care se adreseazã intreprinderilor mici şi mijlocii cu finanţări de până la 125,000 euro/contract.

O prioritate a activităţii sale este perfecţionarea continuă a serviciilor şi a angajaţilor, aşa încât calitatea să fie cea care face diferenţa.

Cu o echipa tanara, deschisa, flexibila si inovativa BT Leasing Transilvania este prezentă în toate centrele economice importante avand o reţea naţională de servicii de leasing si un portofoliu aproximativ de 7.000 clienţi persoane fizice, IMM -uri şi clienţi corporate.
Categorie: Leasing
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "BT Leasing"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat