Fox- Modern Grand Center

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Domneasca 24 Galati
Modifica date de contact

Descriere "Fox- Modern Grand Center"

Prin unirea celor doua corpuri, la nivelul fiecarui etaj, s-a obtinut un centru comercial de mari dimensiuni in interiorul caruia s-a implementat un mix de clienti diversificat cu scopul de a aduce in acelasi loc produse care sa satisfaca un numar cat mai mare de cumparatori.

Modern Grand Center este situat in centrul municipiului Galati, pe strada Domneasca, artera principala a urbei, cea mai lunga strada cu tei din Europa. Accesul se poate face atat cu autoturismul (complexul comercial este flancat de 2 parcari), cat si cu mijloacele de transport in comun (autobuze, microbuze).

Este situat la 6 minute de gara, 2 minute de Primarie si 2 minute de Hotel Galati, intr-o zona dedicata comertului si afacerilor, in care se gasesc Centrul de afaceri "Dunarea", sediile a 8 banci precum si Universitatea Dunarea de Jos.
Modifica descrierea

Pareri despre "Fox- Modern Grand Center" (1)

ralu2883 pe 22.02.2011 (09:50)

La FOX intotdeauna am gasit hainute de foarte buna calitate si foarte frumoase pentru copiii mei. Preturile nu sunt tocmai mici, dar perioadele de reduceri ne ajuta intotdeauna sa achizitionam ce ne dorim. Si la capitolul haine de barbati sunt ok, mai putin la cele de dama...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Fox- Modern Grand Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat