Modern Grand Center

4.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Str. Domneasca, nr. 24 Galati
Telefon:
0236 41.51.53
Fax:
0236 32.24.18
Web:
http://www.winmarkt.ro
Modifica date de contact

Descriere "Modern Grand Center"

Prin unirea celor doua corpuri, la nivelul fiecarui etaj, s-a obtinut un centru comercial de mari dimensiuni in interiorul caruia s-a implementat un mix de clienti diversificat cu scopul de a aduce in acelasi loc produse care sa satisfaca un numar cat mai mare de cumparatori.

Modern Grand Center este situat in centrul municipiului Galati, pe strada Domneasca, artera principala a urbei, cea mai lunga strada cu tei din Europa. Accesul se poate face atat cu autoturismul (complexul comercial este flancat de 2 parcari), cat si cu mijloacele de transport in comun (autobuze, microbuze).

Este situat la 6 minute de gara, 2 minute de Primarie si 2 minute de Hotel Galati, intr-o zona dedicata comertului si afacerilor, in care se gasesc Centrul de afaceri "Dunarea", sediile a 8 banci precum si Universitatea Dunarea de Jos.
Categorie: Malluri
Modifica descrierea

Magazine in "Modern Grand Center"

Pareri despre "Modern Grand Center" (1)

analuizacristea pe 16.08.2010 (16:26)

Eu imi cumpar parfumul de la Modern pentru ca canzatoarele sunt foarte amabile si te lasa sa testezi parfumul inainte sa-l cumperi, au si rabdare si iti dau si sfaturi bune. Un alt beneficiu este si faptul ca poti sa mergi sa faci si alte cumparaturi daca tot esti acolo.

Probabil preturile sunt destul de ridicate, dar avand in vedere ca parfumurile sunt originale si am incredere ca sunt originale .. eu zic ca merita.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Modern Grand Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat